Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά στοιχήματος: Παρασκευούλα ζάχαρη… για ταμείο!

Προγνωστικά στοιχήματος για τα πιο σημαντικά ματς της ημέρας από τον The Magician, σε δυάδες τριπλασιασμού.

Προγνωστικά στοιχήματος: Νίκη τετράδας στοιχήματος

Καλημέρα σας. Το τριήμερο ξεκινάει σήμερα Παρασκευή, με πολύ ενδιαφέρουσες βαθμολογικές αναμετρήσεις. Ομάδες που κυνηγούν ευρωπαϊκό εισιτήριο και άλλες όπου η παραμονή τους στην μεγάλη κατηγορία κρέμεται σε μία κλωστή. Πάμε να δούμε όμως τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Εκκίνηση από την Γερμανία. Η Κολωνία παλεύει για την σωτηρία της, η οποία απέχει επτά βαθμούς. Προς το παρόν κατέχει θέση μπαράζ παραμονής, όντας 16η στις 18 ομάδες της κατηγορίας. Παλεύει τα παιχνίδια της, καθώς πλέον εύκολα και δύσκολα ματς για την ίδια δεν υπάρχουν, μιας και τα περιθώρια έχουν στενέψει. Δεν με εμπνέει η επιθετική της γραμμή, καθώς έχει πετύχει τα λιγότερα εντός έδρας γκολ (9) από τις ομάδες τις Bundesliga.

Ταυτόχρονα δεν εμπιστεύομαι ούτε την αμυντικές ικανότητες των παιχτών της Λειψίας, ειδικά εκτός έδρας. Η τελευταία θα δώσει αγώνα μέχρι τέλους για την κατάληψη της τέταρτης θέσης με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία είναι ένα βαθμό μακριά. Έπαιξε για την πρόκριση, αλλά δεν τα κατάφερε στην Ισπανία απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης (1-1) για το Champions League, ενώ ακολούθησε εύκολη νίκη με 2-0 με την Ντάρμσταντ. Η ταχύτητα είναι το χαρακτηριστικό της γνώρισμα, κάτι που αναμένεται να δημιουργήσει πρόβλημα στους γηπεδούχους.

Σημείο: Κρατάω το over 2,5 με απόδοση 1.62 στη Stoiximan.

Δύσκολη έξοδος

Συνεχίζω στην Ιταλία. Το αήττητο σερί των έξι αγώνων της Έμπολι από τα τέλη Ιανουαρίου (3-3-0), συνεχίστηκε με δύο σερί ήττες. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν πόντους για να αποφύγουν την ζώνη του υποβιβασμού. Μόλις στο +1 από τις τρείς τελευταίες θέσεις, αγωνίζονται για την νίκη ή τουλάχιστον για την ισοπαλία όταν έχουν κάποια θηρίο ν’ αντιμετωπίσουν. Επιπλέον προσπαθεί να σφίξουν αμυντικά περιορίζοντας τα λάθη, αλλά η επιθετική λειτουργία παρουσιάζει προβλήματα. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο πως έχουν τη χειρότερη εντός έδρας επίθεση με εννέα τέρματα.

Η Μπολόνια ηττήθηκε στο ντέρμπι με την Ίντερ, αν και έβγαλε φάσεις για γκολ, παραμένοντας έτσι στην τέταρτη θέση, στο +3 από την ανεβασμένη Ρόμα. Η τελευταία γλυκοκοιτάζει την έξοδο στο επόμενο Champions League, οπότε οι φιλοξενούμενοι σε κάθε αγώνα δίνουν εξετάσεις, ώστε να πραγματοποιήσουν τον μεγάλο τους στόχο. Παρόλα αυτά, μεγάλο αγκάθι είναι οι δέκα σερί εκτός έδρας αγωνιστικές, στις οποίες δέχονται τέρμα.

Σημείο: Καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι, αλλά οι ψυχωμένοι γηπεδούχοι μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα. Επιλογή μου το Χ2 & over 1,5 με απόδοση 1.85 στη Stoiximan.

Προγνωστικά στοιχήματος: Φαβορί οι γηπεδούχοι

Πάμε Ισπανία. Είδε τον χάρο με τα μάτια της η Ρεάλ Σοσιεδάδ την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά με δύο γκολ στο 80′ και στο 85′ πέρασε νικηφόρα με 3-2 από την έδρα της Γρανάδα. Επιθετικά έχουν ρυθμό οι Βάσκοι, αλλά αμυντικά δυσκολεύονται να κρατήσουν το μηδέν. Θα μονομαχήσουν ώστε να κρατήσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, καθώς η έβδομη Μπέτις ακολουθεί στον πόντο και η Βαλένθια, με ματς λιγότερο είναι στο -3. Κάθε βαθμός είναι πολύτιμος, πόσο μάλλον όταν αγωνίζονται στην έδρα τους, την οποία δεν έχουν εκμεταλλευτεί πλήρως.

Αντίστοιχα, πολύτιμος είναι και για την Κάντιθ. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να είναι μία από τις τρεις ομάδες που δεν έχουν εκτός έδρας νίκη (0-6-8), αλλά την προηγούμενη αγωνιστική έκαναν την έκπληξη επικρατώντας της Ατλέτικο Μαδρίτης με 2-0. Πλησίασαν έτσι την σωτηρία στους δύο βαθμούς, αναπτερώνοντας τις ελπίδες παραμονής. Πρώτο τους μέλημα σήμερα είναι η αποφυγή της ήττας, αλλά θα χρειαστεί να σκοράρουν για να την αποφύγει. Πολύ δύσκολη αναμέτρηση, πρέπει να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Σημείο: Επιλογή μου το over 1,5 γκολ της Ρεάλ Σοσιεδάδ με απόδοση 1.82 στην Stoiximan.

Προγνωστικά: Αντίπαλοι με κοινά

Κλείνω με αγώνα από την Γαλλία. Η Τουλούζ αντιμετωπίζει τη Λιόν, με τις δύο ομάδες να μοιάζουν σε πολλά. Πρώτον και κυριότερο τα αμυντικά κενά, που τους έχουν κρατήσει στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας. Στους 29 βαθμούς οι γηπεδούχοι, στους 31 οι φιλοξενούμενοι. Δείχνουν ότι απομακρύνθηκαν από το φάσμα του υποβιβασμού, αν και θα χρειαστούν δύο-τρία ακόμα θετικά αποτελέσματα, ώστε να νιώθουν πιο σίγουροι. Επίσης, δείχνουν τις τελευταίες αγωνιστικές ότι έχουν βρει ρυθμό, καθώς διατηρούν σταθερή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, παρουσιάζοντας επιθετικό αγωνιστικό πρόσωπο.

Σημείο: Επιλογή μου το goal/goal με απόδοση 1.70 στην Stoiximan.

Καλή επιτυχία!

Παρασκευούλα ζάχαρη... για ταμείο!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Παρασκευούλα ζάχαρη... για ταμείο!

Περισσότερα

Click to comment

Trending