Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Από Ιταλία σε Αραβία για το 10άρι

προγνωστικά στοιχήματος με ποδοσφαιριστή στην εικόνα.

Προγνωστικά στοιχήματος με δύο δυνατές δυάδες αλλά και αρκετά ειδικά που φτάνουν μέχρι 10.00 απόδοση έχει ο Φώτης Μερτζανίδης.

Προγνωστικά στοιχήματος

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες. Έχει μπει εξαιρετικά ο Μάρτιος αφού και στην προηγούμενή μας στήλη είχαμε ικανοποιητικό κέρδος. Επιβεβαιώθηκε το γκολ του Πούλισικ ενώ τα αμφίσκορα σε Αμερική και Βολιβία μας πλήρωσαν με άνεση. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

  • Ξεκινάμε με την Μπολόνια η οποία θα ταξιδέψει μέχρι την Τοσκάνη για να αντιμετωπίσει την Έμπολι. Μπορεί να λείπει ο μεγάλος της σταρ Ζίρκζι αλλά η Μπολόνια έχει την ικανότητα να φύγει με χαμόγελο από την δυνατή έδρα της Έμπολι. Ποντάρουμε στο διπλό με κάλυψη στο draw no bet.

  • Συνεχίζουμε με Ισπανία και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση της Ρεάλ Σοσιεδάδ η οποία θα υποδεχτεί στην έδρα της την Κάντιθ. Έχει να χαμογελάσει εντός έδρας από τον Νοέμβριο αφού είχε αρκετές ισοπαλίες με αποτέλεσμα να εκτοπιστεί από την πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας και πλέον να παλεύει για την έκτη θέση. Ήρθε η ώρα να βρει την πολυπόθητη νίκη αφού η Κάντιθ είναι κατώτερη των περιστάσεων.

  • Συνεχίζουμε με Ολλανδία και συγκεκριμένα στη δεύτερη κατηγορία αφού τα πιτσιρίκια του Άγιαξ θα υποδεχτούν τους νεαρούς την Αϊντχόφεν. Αμφότερες αρέσκονται στο επιθετικό ποδόσφαιρο για αυτό θα επιλέξω το over σε αυτήν την αναμέτρηση.

  • Επιστρέφουμε στην Ιταλία αφού η Βενέτσια θα ταξιδέψει μέχρι το Παλέρμο για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα. Πληρώνει συνεχώς τα αμυντικά της λάθη η ομάδα της Βενετίας και θεωρώ πως το σημερινό ματς ξεκινάει από 1-1.

  • Κλείνουμε με ένα παιχνίδι από την μακρινή Σαουδική Αραβία αφού η Αλ Αχλί υποδέχεται στην Τζέντα την Αλ Νασρ. Πρώτη επιλογή μας το αμφίτερμα αφού είναι ντέρμπι ενώ σε καλή απόδοση είναι και τα σουτ του Ρονάλντο.

Δυάδα απόδοσης 2.40
21:00

Γιόνγκ Άγιαξ – Γιόνγκ Αϊντχόφεν

Goal/goal & over 2,5

1.60
21:00

Αλ Αχλί – Αλ Νασρ

Goal/goal

1.50
BET: 25 units
Ειδικό
21:00

Αλ Αχλί – Αλ Νασρ

Ρονάλντο over 3,5 σουτ

2.00
BET: 20 units
Fun bet
21:00

Αλ Αχλί – Αλ Νασρ

Ρονάλντο over 6,5 σουτ

10.00
BET: 5 units
Μονό
21:30

Παλέρμο – Βενέτσια

Goal/goal & over 2,5

2.05
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 2.25
21:45

Έμπολι – Μπολόνια

2 dnb

1.50
22:00

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Κάντιθ

1

1.50
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending