Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά τένις με μεγάλο αγώνας στο Indian Wells ως 4.35

Προγνωστικά τένις με τον τενίστα Αλκαράθ στην εικόνα.

Πίστη στον περσινό πρωταθλητή σε αγώνα που έχει όλα τα στοιχεία να γράψει ιστορία έχει ο #bilias1974 στα #προγνωστικάτένις

Προγνωστικά τένις ATP 1000 Ίντιαν Γουέλς

Καλημέρα σε όλους! Μία στις δύο επιλογές έφερε το άρθρο μας στα προγνωστικά τένις προχθές από τα Challenger τουρνουά αυτής της εβδομάδας. Έχοντας φτάσει πλέον στα ημιτελικά θα στρέψουμε ξανά το ενδιαφέρον μας στο μεγάλο τουρνουά του Ίντιαν Γουέλς όπου εκτός από πολύ ενδιαφέροντες αγώνες έχουμε και επιλογές με στοιχηματική αξία.

Στον ημιτελικό που αναμένεται να είναι από τους αγώνες της χρονιάς μεταξύ του νο2 στον κόσμο Κάρλος Αλκαράζ και του νο3 Γιανίκ Σίνερ θα πάμε για να δούμε επιλογές στα προγνωστικά τένις σήμερα.

Οι δύο πιο ταλαντούχοι τενίστες αυτή την στιγμή στο κόσμο και επίδοξοι διάδοχοι των Big 3 στα επόμενα Grand Slams και μεγάλα τουρνουά αναμετρώνται για 8η φορά σε επίπεδο ATP με τον Σίνερ να έχει οριακά περισσότερες νίκες (4-3) έχοντας μάλιστα κερδίσει τους δύο τελευταίους τους αγώνες.

Ο Ιταλός μάλιστα παραμένει αήττητος από την αρχή της χρονιάς (16-0) έχοντας φυσικά κερδίσει το Αυστραλιανό Όπεν αλλά και το ATP 500 στο Ρότερνταμ αμέσως μετά.

Ο Αλκαράζ αντίθετα δεν έχει εντυπωσιάσει από την αρχή της χρονιάς ενώ παραμένει χωρίς τίτλο από το Wimbledon τον Ιούλιο του 2023. Δείχνει όμως στα καλύτερα του σε αυτό το τουρνουά μέχρι τώρα με εμφατικές νίκες που θυμίζουν την περσινή του πορεία προς τον τίτλο και την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρέθηκε στο 1ο μισό της περσινής χρονιάς.

Προγνωστικά στον αγώνα Σίνερ – Αλκαράζ

Στην αγωνιστική άνοδο του Αλκαράζ θα ποντάρουμε λοιπόν ξεκινώντας από την νίκη του σε απόδοση 2.18 όπως την βρίσκουμε στην Novibet.

Προβλέποντας μάλιστα ότι θα γίνει μεγάλη μάχη θα ποντάρουμε και ότι ο αγώνας θα έχει τρία σετ, επιλογή που αποτιμάται στο 2.23 στην Winmasters.

Τέλος θα συνδυάσουμε τις παραπάνω επιλογές και με πιο fun bet διάθεση θα προτείνουμε την νίκη του Αλκαράζ και σε πάνω από 25.5 games σε απόδοση 4.35 όπως υπάρχει στην Stoiximan.

Καλή επιτυχία σε ότι και να επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

 

Μονό
21:00

Γιάνικ Σίνερ – Κάρλος Αλκαράθ

2

2.18
BET: 15 units
Μονό
21:00

Γιάνικ Σίνερ – Κάρλος Αλκαράθ

Over 2.5 σετ

2.23
BET: 10 units
Μονό
21:00

Γιάνικ Σίνερ – Κάρλος Αλκαράθ

Νικητής και Συνολικά Games Κάρλος Αλκαράθ και Over 25.5

4.35
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending