Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά στοιχήματος: Κρίνονται πολλά στο «Μετροπολιτάνο»

Πεντάδα επιλογών έχει για σήμερα ο Bats σε αποδόσεις που κυμαίνονται από το 1.85 έως το 3.70.

Προγνωστικά στοιχήματος: Γουέστ Χαμ – Άστον Βίλα

Αγγλία, Γερμανία και Ισπανία περιλαμβάνει το μενού της Κυριακής, με προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα γούστα. Ξεκίνημα λοιπόν από το Λονδίνο με το Γουέστ Χαμ – Άστον Βίλα. Ματς με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες εκτός του παραδοσιακού «big six». Αμφότερες επίσης συνεχίζουν στην Ευρώπη, σε Europa League και Conference League αντίστοιχα. Η Γουέστ Χαμ διέλυσε με 5-0 τη Φράιμπουργκ και ανέτρεψε το εις βάρος της 1-0 του πρώτου αγώνα, ενώ η Άστον Βίλα συνέτριψε με 4-0 και μετά το 0-0 στην Ολλανδία προκρίθηκε εύκολα στα προημιτελικά.

Στα του πρωταθλήματος τα «σφυριά» προέρχονται από την εντός έδρας γκέλα με 2-2 κόντρα στην Μπέρνλι, η οποία άφησε την ομάδα του Μόγες στο -4 από την 6η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Από την άλλη το σύνολο του Έμερι παραμένει στην τετράδα μετά τον εντός έδρας διασυρμό με 4-0 από την Τότεναμ με απόσταση δύο βαθμών από τα «σπιρούνια». Μιλάμε για μια αμφίρροπη αναμέτρηση που η έδρα θα παίξει σημαντικό ρόλο. Γι’ αυτό προκαλεί έκπληξη και το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι δίνονται ως φαβορί, ειδικά αν λάβουμε υπόψιν ότι εκτός έδρας δεν έχουν κερδίσει τους Λονδρέζους στις τελευταίες οκτώ απόπειρες. Επομένως, θα στηρίξουμε με κάλυψη τους γηπεδούχους επιλέγοντας το combo 1Χ & over 1,5 στο 1.91 της Novibet.

Προγνωστικά στοιχήματος στο Φράιμπουργκ – Λεβερκούζεν

Με εκ διαμέτρου αντίθετη ψυχολογία μπαίνουν στο μεταξύ τους παιχνίδι Φράιμπουργκ και Λεβερκούζεν. Η ήττα με 5-0 από τη Γουέστ Χαμ που αναφέραμε πριν λίγο έδωσε άδοξο τέλος στην ευρωπαϊκή πορεία των γηπεδούχων, που στρέφουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα και τη μάχη της εξάδας. Από την πλευρά της η ομάδα του Αλόνσο βρέθηκε κατάματα με την πρώτη ήττα της σεζόν και τον αποκλεισμό από το Europa League, χάνοντας με 2-1 από την Καραμπάχ εντός έδρας μέχρι τις καθυστερήσεις. Ωστόσο, δύο γκολ του Σικ στο 90+3’ και στο 90+8’ έδωσαν μια επική νίκη στη Λεβερκούζεν, η οποία συνεχίζει ακάθεκτη.

Πάντως δεν ξεγελιέται κανείς από τα θετικά αποτελέσματα της Μπάγερ, καθώς είναι εμφανές εδώ και καιρό πως δεν πατάει τόσο καλά. Η Φράιμπουργκ είναι δυνατή εντός έδρας και δεν αποκλείεται να γίνει η ομάδα που θα της βάλει στοπ. Εντούτοις καλύτερα να αποφύγουμε το σημείο. Θα πάμε σε μια ειδική επιλογή παικτών που αξίζει αρκετά με βάση αυτά που έχουμε δει φέτος. Ο Γκριμάλντο είναι δεύτερος σκόρερ για τις «ασπιρίνες» με εννιά γκολ στο πρωτάθλημα λόγω όχι μόνο του ανεβασμένου ρόλου του, αλλά και των εξαιρετικών εκτελέσεων του στα φάουλ. Πολύ υψηλό το 2.05 της Stoiximan για να βρει τουλάχιστον μία τελική στην εστία.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ

Το ματς που ξεχωρίζει από την προημιτελική φάση του FA Cup είναι αυτό μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Λίβερπουλ. Το κορυφαίο ματς διαχρονικά στο αγγλικό ποδόσφαιρο, ανάμεσα στους δύο μεγαλύτερους συλλόγους του Νησιού. Βέβαια στο γήπεδο η διαφορά είναι τεράστια, με τους «κόκκινους διαβόλους» να παλεύουν για την τετράδα έχοντας λίγες ελπίδες, την στιγμή που οι παίκτες του Κλοπ θέλουν να τον αποχαιρετήσουν με το πρωτάθλημα. Πάντως λίγο οι απουσίες των «κόκκινων», λίγο η έδρα, λίγο και το πάθος που δείχνει σε τέτοια ματς η ομάδα του Τεν Χαγκ, ίσως δούμε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι στο «Ολντ Τράφορντ».

Αν χαρακτηρίζει κάτι τα παιχνίδια της Γιουνάιτεντ είναι το πόσο ανοιχτά είναι, ανεξάρτητα από το τελικό σκορ. Μιλάμε για ομάδα που πραγματοποιεί 14,4 τελικές και δέχεται 16,7 ανά ματς στην Premier League, ενώ σε οκτώ από τα τελευταία εννέα ματς της σημειώθηκαν συνολικά τουλάχιστον 34 τελικές. Τόσες έκανε από μόνη της η Λίβερπουλ στο 0-0 μεταξύ των δύο ομάδων στο «Άνφιλντ», και γενικώς είναι πρώτη στην Premier League σε αυτή την στατιστική κατηγορία με 19,4 ανά παιχνίδι. Γι’ αυτό κι εμείς θα πάρουμε το υψηλό όριο των 34+ τελικών στην αναμέτρηση, με απόδοση 2.50 στη Novibet.

Ντόρτμουντ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» πέφτει η αυλαία της 26ης αγωνιστικής της Bundesliga, με το ματς της Ντόρτμουντ απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Η γηπεδούχος προκρίθηκε στους «8» του Champions League την Τετάρτη με το 2-0 επί της Αϊντχόφεν, και μετά την κλήρωση της Παρασκευής μπορεί να ονειρεύεται μέχρι και τελικό. Προς το παρόν το μυαλό της είναι στο πρωτάθλημα και την τέταρτη θέση, την οποία έχασε προσωρινά μετά το 5-1 της Λειψίας στην Κολωνία.

Απέναντί της βρίσκει την έκτη Άιντραχτ, η οποία για πρώτη φορά από τον Οκτώβριο κατάφερε να πανηγυρίσει δύο συνεχόμενες νίκες, απέναντι σε Χάιντενχαϊμ (1-2) και Χόφενχαϊμ (3-1). Η σύμπτωση είναι πως και στον πρώτο γύρο το είχε καταφέρει απέναντι στις ίδιες αντιπάλους, με το 3-3 κόντρα στην Ντόρτμουντ να ακολουθεί. Σήμερα πάντως δύσκολα θα αντέξει στην έδρα των Βεστφαλών. Η Ντόρτμουντ είναι πολύ δυνατή στο γήπεδό της και η νίκη της με over 1,5 πληρώνει 1.85 στη Novibet.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα

Κλείνουμε με τη ματσάρα της Ατλέτικο Μαδρίτης απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Δύο από τις τρεις ισπανικές ομάδες που απέμειναν στο Champions League, μετά τις νίκες τους απέναντι σε Ίντερ και Νάπολι και είναι πολύ πιθανόν να αναμετρηθούν και στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Στο πρωτάθλημα η Ατλέτικο έχει 55 βαθμούς και νιώθει την καυτή ανάσα της Μπιλμπάο στη μάχη της τετράδας, ενώ η Μπαρτσελόνα είναι τρίτη με 62 και βρίσκεται στο -10 από την πρωτοπόρο Ρεάλ.

Δικαιολογημένο φαβορί η Ατλέτικο λόγω έδρας, καθώς στο «Μετροπολιτάνο» σπάνια χάνει βαθμούς. Από την άλλη η Μπαρτσελόνα είναι φορμαρισμένη τον τελευταίο καιρό και έχει πάρει τον αέρα των «ροχιμπλάνκος» με τέσσερις συνεχόμενες νίκες στα μεταξύ τους ματς. Τα παιχνίδια τους συνήθως διαδραματίζονται με χαμηλό τέμπο και πολλή τακτική, οπότε αναπόφευκτο είναι να δούμε και μια ισοπαλία. Στο 3.70 της Fonbet την αγοράζουμε εύκολα.

Super Προσφορά* με δώρα Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση!

Περισσότερα

Click to comment

Trending