Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μακροχρόνια προγνωστικά: Αγγλικά μακροχρόνια έως 13.00!

μακροχρόνια προγνωστικά

Δύο μακροχρόνιες επιλογές από την Premier League σε ονειρικές αποδόσεις έχει σήμερα ο Bats.

Μακροχρόνια προγνωστικά: Συνεχίζουν με φόρα οι Λονδρέζοι

Η πρώτη διακοπή των εθνικών για το 2024 είναι γεγονός, με το πρόγραμμα για την ερχόμενη εβδομάδα να είναι πολύ φτωχό. Ευκαιρία για εμάς να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να πάμε σε μακροχρόνια προγνωστικά από την Premier League.

Με το 3-0 επί της Τότεναμ η Φούλαμ πανηγύρισε την τρίτη νίκη της στα τελευταία τέσσερα ματς, και για άλλη μια φορά εντυπωσίασε κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Το σύνολο του Μάρκο Σίλβα θεωρητικά δεν έχει ιδιαίτερους στόχους αφού βρίσκεται πολύ μακριά από την ευρωπαϊκή έξοδο, αλλά δε θα κινδυνέψει και να υποβιβαστεί. Ωστόσο μόνο αυτή τη νοοτροπία δεν έχει όταν μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο, καθώς παλεύει κάθε ματς στο 100%. Αυτή την στιγμή βρίσκεται στη 12η θέση με 38 βαθμούς, με τις διαφορές από τις παραπάνω θέσεις πάντως να είναι πολύ μικρές. Από τα δέκα ματς που απέμειναν μόνο αυτά κόντρα σε Λίβερπουλ και Σίτι θεωρούνται υψηλής δυσκολίας, και ακόμα κι αυτά είναι στο καυτό «Κρέιβεν Κότατζ». Θα ποντάρουμε στο να τερματίσει στο πρώτο μισό της βαθμολογίας, κάτι που πληρώνει 4.33 στη Novibet.

Μακροχρόνια προγνωστικά με τον αστέρα της Άρσεναλ

Όσον αφορά τους ατομικούς τίτλους κάθε χρονιάς, πάντα αυτός του πρώτου σκόρερ είναι που κεντρίζει το ενδιαφέρον. Εμείς δε θα μπλέξουμε καθώς ο Χάαλαντ προηγείται με δύο γκολ από τον δεύτερο Γουότκινς και μοιάζει δύσκολο να μην κάνει το back-to-back. Αντ’ αυτού, θα πάμε σε επιλογή από την κατηγορία των ασίστ.

Αυτή την στιγμή που μιλάμε την πρώτη θέση μοιράζονται με δέκα ασίστ οι Γουότκινς, Τρίπιερ και Γκρος, ενώ ο Σαλάχ κι ο Νέτο ακολουθούν με εννιά. Ωστόσο, εμείς θα επικεντρωθούμε στον Μπουκάγιο Σάκα της Άρσεναλ. Ο 22χρονος εξτρέμ γίνεται όλο και καλύτερος και πιο καθοριστικός στις προσπάθειες των «κανονιέρηδων» να κατακτήσουν τον τίτλο, υπερέχοντας όσον αφορά τον τομέα της επιθετικής συνεισφοράς. Αυτή την στιγμή έχει μοιράσει οκτώ ασίστ, μαζί με τους Άλβαρεζ, Σον, Μπέιλι και Πάλμερ. Πέρσι έφτασε τις έντεκα και φέτος δεν έχει τον ανταγωνισμό του Ντε Μπρόινε, ο οποίος έχει καταγράψει πέντε λόγω του μακροχρόνιου τραυματισμού του. Φέτος ο Σάκα είναι σε θέση να ξεπεράσει την περσινή του επίδοση και να δώσει τις περισσότερες ασίστ, κάτι που φτάνει το 13.00 στη Novibet.

Super Προσφορά* με δώρα Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση!

Μακροχρόνιο Premier League

Να τερματίσει στο πρώτο μισό της βαθμολογίας

Φούλαμ

4.33
BET: 15 units
Μακροχρόνιο Premier League

Περισσότερες ασίστ

Σάκα

13.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending