Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η ελπίδα της «Stark Arena»

προγνωστικά Euroleague

Ο Αντώνης Ράπτης επανέρχεται με προγνωστικά Euroleague από την αναμέτρηση της Παρτιζάν με τη Μπασκόνια, ποντάροντας συνδυαστικά.

Προγνωστικά Euroleague: Φουλάρει για play-in

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Η αγαπημένη μας διοργάνωση μπαίνει στην τελική ευθεία, αφού απόψε ξεκινάει η 30η αγωνιστική και στις επόμενες πέντε στροφές θα ξέρουμε την τελική κατάταξη της regular season. Στα σημερινά προγνωστικά  Euroleague θα ασχοληθώ με το παιχνίδι ανάμεσα στην Παρτιζάν και τη Μπασκόνια.

Σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της βραδιάς, η Παρτιζάν υποδέχεται τη Μπασκόνια στην «Stark Arena». Οι δυο ομάδες είναι μέσα στην τετράδα που οδηγεί στα play-ins, αν και τους χωρίζουν τρεις νίκες. Οι Σέρβοι είναι στο 13-16 και οι Ισπανοί στο 16-13. Σίγουρα οι γηπεδούχοι παίζουν με την πλάτη στον τοίχο, αφού είναι στο όριο της εισόδου στα play-ins, ισοβαθμούν με Βαλένθια και Μπάγερν και βλέπουν πίσω τους, σε απόσταση αναπνοής την Εφές και την Αρμάνι. Αυτό δε σημαίνει πως η Μπασκόνια είναι άνετη, αφού την ενδιαφέρει πολύ το πλασάρισμά της στις θέσεις 7-10 και φυσικά θέλει να διεκδικήσει τις ελάχιστες ελπίδες της για την εξάδα.

Η κατάσταση για την ομάδα του Ζοτς δείχνει να είναι μονόδρομος. Στην επόμενη πεντάδα αγώνων αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Μπασκόνια, τη Ρεάλ Μαδρίτης, τον Ολυμπιακό και τη Βαλένθια, ενώ εκτός έδρας έχει ένα ματς, στο Βερολίνο, με την Άλμπα. Στο Βελιγράδι λοιπόν, θα συναντήσει ομάδες, που μόνο αδιάφορες δεν είναι. Ωστόσο ξέρουμε πως η δύναμη της Παρτιζάν είναι η έδρα της και αν θέλει να προκριθεί, θα πρέπει να την εκμεταλλευτεί.

Το ματς με τη Μπασκόνια είναι κομβικό. Με ρεκόρ 10-3 στα εντός έδρας ματς, πιστεύω πως η Παρτιζάν θα πάρει τη νίκη, σε ένα ματς που έχει τις προϋποθέσεις να έχει μεγάλο σκορ, αν λάβουμε υπόψη το στυλ των δύο ομάδων.

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Combo
21:30

Παρτιζάν – Μπασκόνια

1 & over 156,5

1.72
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending