Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μελετημένα προγνωστικά: Είναι ευκαιρία στο 3.50

μελετημένα προγνωστικά

Σούπερ μακροχρόνιο σύλλεξε και στηρίζει ο Fidel στο Champions League σε απόδοση 3.50.

Μελετημένα προγνωστικά

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Ταμείο πήγε η πρόταση της Πέμπτης από τη Θεσσαλονίκη, επαληθεύτηκε δίχως ιδιαίτερο άγχος η επιλογή για goal/goal με over 0,5 στο πρώτο ημίχρονο στο ΠΑΟΚ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Διακοπή για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων υπάρχει, γι’ αυτό και ψάχτηκα ολίγον τι με ένα μακροχρόνιο για τα μελετημένα προγνωστικά μου.

Και μακροχρόνιο… ιδιαίτερο, καθώς πρόκειται για την ευκαιρία του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Στο 3.50 το λες ιδανικό

Η Ατλέτικο Μαδρίτης απέκλεισε την Ίντερ στη φάση των «16» του Champions League στα πέναλτι, παίρνοντας μία αν μη τι άλλο αγχωτική και άκρως παθιασμένη πρόκριση στην οχτάδα. Εκεί, κληρωτίδα της χαμογέλασε, καθώς φέρνει στο δρόμο της την Μπορούσια Ντόρτμουντ και εφόσον προκριθεί, μία εκ των Παρί Σεν Ζερμέν ή Μπαρτσελόνα.

Τι σημαίνει αυτό; Πως στη μία πλευρά του ταμπλό όλοι μπορούν να ονειρεύονται, καθώς από την άλλη πλευρά, η Άρσεναλ αντιμετωπίζει την Μπάγερν και η Ρεάλ Μαδρίτης τη Μάντσεστερ Σίτι. Όλα μεγαθήρια!

Εκτιμώ πως η κλήρωση είναι άκρως ευνοϊκή για την Ατλέτικο Μαδρίτης. Η πιο βατή αντίπαλος ήρθε στους «8» κι έπειτα δύο ματς για τον τελικό. Αυτό θέλουμε, την Ατλέτικο Μαδρίτης στον τελικό για να πληρωθούμε το 3.50.

Super Προσφορά* με δώρα Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση!

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα μελετημένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μακροχρόνιο Champions League

Να φτάσει στον τελικό

Ατλέτικο Μαδρίτης

3.50
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending