Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στον αστερισμό της Λιόν & της Παρτιζάν

προγνωστικά Ευρωλίγκα με ομάδα μπάσκετ (παρτιζάν) στην φωτογραφία.

Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος επιστρέφει με προγνωστικά στοιχήματος και σούπερ επιλογές σε Βελιγράδι και Λισαβόνα έως 2.10

Προγνωστικά Ευρωλίγκα + Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών: Δείχνει τα «δόντια» της η Λιόν

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Τρίτης απόψε και η εβδομάδα μπαίνει με αναμετρήσεις και προγνωστικά Ευρωλίγκα και στο Champions League Γυναικών. Πάμε να δούμε αμέσως τα προγνωστικά στοιχήματος.

 

Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών: Μπενφίκα – Λιόν

Ξεκινάμε με τα ποδοσφαιρικά και την αναμέτρηση της Μπενφίκα με τη Λιόν για την φάση των «16» του Champions League Γυναικών. Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές καθώς οι φιλοξενούμενες διαθέτουν αρκετή ποιότητα στο ρόστερ τους, με παίκτριες που έχουν αρκετή ποιότητα όπως η Ντιάνι, η Χέγκεμπεργκ, η Ρενάρ, η Μπασά και αρκετές ακόμα.

Στόχος της ομάδας είναι να βρεθεί στον τελικό της διοργάνωσης και δίκαια θεωρείται η κορυφαία γαλλική ομάδα τα τελευταία χρόνια. Καλές εμφανίσεις έκαναν τα κορίτσια από την Πορτογαλία, ωστόσο το ταξίδι τους θα τελειώσει κάπου εδώ και μάλλον με άδοξο τρόπο. Ενδιαφέρον στοιχηματικά παρουσιάζει το διπλό με γκολ της Λιόν σε κάθε ημίχρονο ενώ μία ζαριά θα τσιμπήσει το να σκοράρει η Ντιανί αφού φέτος έχει πέντε γκολ σε έξι ματς στη διοργάνωση, δείγμα ότι της πηγαίνει, οπότε θα στηριχθεί.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ!

Προγνωστικά Ευρωλίγκα: Μπορεί το όριο της η Παρτιζάν

Πάμε και στο μπάσκετ και στην αναμέτρηση της Παρτιζάν απέναντι στην Μπασκόνια. Αμφότερες θέλουν ένα καλό πλασάρισμα στη δεκάδα και μάλλον θα διεκδικήσουν μέσω του play-in tournament κάτι περισσότερο και μία συμμετοχή στα play-offs. Οι γηπεδούχοι πάντως στηρίζουν αρκετά στην έδρα τους, οπότε αναμένεται να τα δώσουν όλα στο καυτό Βελιγράδι για τη νίκη.

Θα χτυπήσουν στην κακή περιφερειακή άμυνα της Μπασκόνια και το όριο για τρίποντα τους είναι εφικτό τόσο βάσης δυνατοτήτων της αντίπαλης άμυνας όσο και μέσο όρου. Οπότε το οver 9,5 των εύστοχων τριπόντων της Παρτιζάν μπαίνει με αξιώσεις στις επιλογές μας.

Ειδικό
21:30

Παρτιζάν – Μπασκόνια

Παρτιζάν οver 9,5 εύστοχα τρίποντα

1.95
BET: 30 units
Combo
22:00

Μπενφίκα (Γ) – Λιόν (Γ)

2 & Λιόν γκολ σε κάθε ημίχρονο

2.05
BET: 30 units
Σκόρερ
22:00

Μπενφίκα (Γ) – Λιόν (Γ)

Γκολ Καντιάτου Ντιανί

2.10
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις



Περισσότερα

Click to comment

Trending