Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πρεμιέρα σε MLB με αποδόσεις φωτιά

Προγνωστικά MLB: Πρεμιέρα στην αμερικάνικη λίγκα και ο Dogass έχει μακροχρόνιες και μη επιλογές που φτάνουν το 45.00

Καλησπέρα σε όλους. Έναρξη του αγαπημένου μας μπέιζμπολ και η στήλη μου, δε θα μπορούσε να λείψει. Πάμε στις φετινές μακροχρόνιες επιλογές αλλά, και σε αυτές της πρεμιέρας που φέτος θα διεξαχθεί στη Νότιο Κορέα με αντιπάλους τους Πάδρες και Ντότζερς.

Προγνωστικά MLB: Μπρέιβς για κούπα, οι Ντ”μπακς δείχνουν ξανά τα δόντια τους

Πρώτη μακροχρόνια επιλογή είναι η κατάκτηση του World Series από τους Μπρέιβς. Η ομάδα από την Ατλάντα έχει δεύτερη σερί σεζόν τον ιδιό κορμό και είναι άκρως ενισχυμένη στη θέση του πίτσερ αφού, παρέα στους Φριντ, Μόρτον και Στράιντερ θα κάνει ο Κρις Σέιλ που αποκτήθηκε από τους Ρεντ Σοξ.

Συνεχίζουμε με το 40.00 απόδοση των Αριζόνα Ντ”μπακς. Έχουν ακριβώς το ίδιο ρόστερ με πέρυσι, όπου έφτασαν μέχρι τον τελικό. Γιατί να μην το ξανακάνουν και φέτος;

Ομάδα «Galacticos» έφτιαξαν οι Ντότζερς φέτος, μετά την απόκτηση του superstar Σοχαέι Οχτάνι. Τον Ιάπωνα «Μέσσι» πλαισίωσαν με εξαιρετικές προσθήκες όπως, αυτές του Τέοσκαρ Ερνάντεζ και του Τάιλερ Γκλάσνοου. Έτσι, το 2.75 στο να κατακτήσουν την National League είναι κάτι παραπάνω από ελκυστικό.
Με την ίδια ακριβώς λογική, οι ενισχυμένοι Γιάνκις, δίνονται στο 5.75 και θα μπουν και αυτοί στα προγνωστικά μας.

Τέλος στα μακροχρόνια, θα βάλουμε με δύο επιλογές από ειδικά παικτών. Αδικημένος κατάφορα ο Κρίστιαν Γιέλιχ από τις αποδόσεις των home run. Στην καλή του μέρα «σκοτώνει» οποιοδήποτε αντίπαλο. To over 15,5 home run θα μπει στα προγνωστικά μας. Η δεύτερη επιλογή, είναι να βγει πρώτος σε home run ο Σοχαέι Οχτάνι. Λογικά θα παίξει ελάχιστα έως καθόλου σαν πίτσερ οπότε, θα είναι πιο ξεκούραστος για να οργιάσει σε ακόμη μία σεζόν. Το 9.00 απόδοση, δεν θα το χαρίσω.

Στη Νότιο Κορέα τα σπουδαία

Πάμε και στις πρώτες επιλογές in-time για φέτος. Ντότζερς απέναντι στους Πάδρες ή αλλιώς Ντάρβις εναντίον Γκλάσνοου. Οι δύο ομάδες θα κατέβουν πλήρεις οπότε, αυτομάτως ένα προβάδισμα πάει στην ομάδα του L.A. Εδώ δε θα μπλέξω με σημείο αφού, η αναμέτρηση είναι πονηρή και το ότι δεν υπάρχει έδρα, παίζει το ρόλο του. Σήμερα εστίασα σε έναν παίκτη από τους Σαν Ντιέγκο Πάδρες. Ο Μπόγκαερτς, έκανε χρόνια πρωταθλητισμό και όπως έχω γράψει και σε παλιότερα άρθρα μου, κάνει αρκετές επαφές. Σήμερα, θα βρει μπροστά του τον Γκλάσνοου που παραδοσιακά του κάνει τη ζωή δύσκολη. Βρίσκω εξαιρετικό το over 1,5 hit,run και RBI’s αφού, αν επιβεβαιωθεί η προϊστορία, θα επιβεβαιωθεί και η επιλογή. Ακόμη, θα πάρω το over 1,5 RBI’s στο εξαιρετικό 11.00 και το home run του που, θα συνδυαστεί με αυτό του νεοφερμένου Ερνάντεζ για να φτιάξουν ένα 45άρι κόλαση.

Περισσότερα

Click to comment

Trending