Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μιλάει ο Λάσο στο 2.50

Προγνωστικά Ευρωλίγκα από τον Ανδρουτσόπουλο και την φωτογραφία να δείχνει δυο αθλητές μπάσκετ.

Προγνωστικά: Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος επιστρέφει με στήλη και πονταρίσματα σε Σουηδία και Ισπανία που ξεπερνούν τον διπλασιασμό.

Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών: Στη Σουηδία πέφτει το ενδιαφέρον

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Τετάρτης απόψε και το ενδιαφέρον πέφτει ξανά στο τσάμπιονς λιγκ γυναικών αλλά και στη Euroleague. Οπότε πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά Ευρωλίγκα και ποδοσφαίρου, που παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Η αρχή γίνεται στην αναμέτρηση της Χάκεν με την Παρί Σεν Ζερμέν. Μία μάχη ανάμεσα στην αρκετά μαχητική Χάκεν αλλά και στην πιο ποιοτική γαλλική ομάδα που δικαίως είναι το φαβορί. Μία ματιά να ρίξεις στις παίκτριες που απαρτίζουν το σύνολο του Παρισιού θα δεις καλά πράγματα και δείγματα επιθετικής φύσης.

Η αλήθεια είναι πως η Σουηδική έδρα δεν είναι από τις εύκολες της διοργάνωσης και ειδικά η Παρί που μακριά από το σπίτι της, δε τα πάει καλά ενδέχεται να δυσκολευτεί. Το ενδιαφέρον στοιχηματικά αμέσως θα στραφεί στα γκολ αφού υπάρχουν οι προϋποθέσεις να σκοράρουν και οι δύο είναι καλές οπότε το αμφίτερμα μαζί με το Over 2,5 αξίζει.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ! 

Προγνωστικά Ευρωλίγκα: Μεγάλο ματς στη Βαλένθια

Συνέχεια στο μπάσκετ με προγνωστικά ευρωλίγκα και το ματς στη Βαλένθια ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Μπάγερν. Ο χαμένος χάνεται, ο νικητής διατηρεί τις ελπίδες του για οκτάδα. Πρόκειται για δύο ομάδες με τα πάνω τους αλλά και τα κάτω τους που όμως αναμένεται να παλέψουν γιατί ουσιαστικά εκείνη που θα χάσει οι ελπίδες της θα μειωθούν αρκετά. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από γερό στραπάτσο στη Κωνσταντινούπολη και γενικότερα εκτός έδρας δεν λένε πολλά πράγματα, ενώ δεν έχουν βγάλει διπλό στη Βαλένθια!

Με Πάμπλο Λάσο όμως και την νομοτέλεια του πράγματος η Μπάγερν μπορεί να τα καταφέρει και η τιμή αουτσάιντερ είναι ψηλή και αξίζει.

Μονό
19:45

Χάκεν (Γ) – Παρί Σεν Ζερμέν (Γ)

Goal/goal & over 2,5

2.02
BET: 20 units
Μονό
21:30

Βαλένθια – Μπάγερν Μονάχου

2

2.50
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις



Περισσότερα

Click to comment

Trending