Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά Ευρωλίγκα: Απέναντι στην… πρώην

προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον προπονητή Γιασικεβίτσιους στην εικόνα.

Ο Αντώνης Ράπτης επανέρχεται με προγνωστικά Euroleague από την αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με τη Μπαρτσελόνα, με κεντρικό πρόσωπο τον Σάρας.

Προγνωστικά Ευρωλίγκα: Βίοι αντίθετοι

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Τα κατάφερε τελικά χθες η Παρτιζάν, σε ένα ματς που το σκορ πήγε ψηλά, ακριβώς όπως τα είπαμε! Στα σημερινά προγνωστικά  Ευρωλίγκα θα ασχοληθώ με το παιχνίδι ανάμεσα στην Φενέρμπαχτσε και την Μπαρτσελόνα.

Σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της βραδιάς, η Φενέρ υποδέχεται την Μπαρτσελόνα σε ένα ματς με πολλές ιδιαιτερότητες! Κεντρικό πρόσωπο είναι σίγουρα ο προπονητής των Τούρκων, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, που έφυγε αν αποτυχημένος από τη Βαρκελώνη, αλλά μέχρι στιγμής στη Φενέρ παρουσιάζει ένα εξαιρετικό σύνολο. Φυσικά το ταμείο δεν έχει γίνει ακόμα, αλλά απόψε είναι μια καλή ευκαιρία για αποδείξεις. Σύμμαχος του Λιθουανού είναι η εικόνα της ομάδας του, που τρομάζει το τελευταίο διάστημα. Εξαιρετική ευστοχία στα μακρινά σουτ, με έναν Καλάθη να παίζει σαν να είναι 25 και μεγάλη πληρότητα σε κάθε θέση. Αντίθετα, η Μπαρτσελόνα προβληματίζει. Για την ακρίβεια δεν μας έχει θαμπώσει από την αρχή της σεζόν και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί τη δεύτερη θέση στην κατάταξη. Θεωρώ μάλιστα πως θα τη χάσει στις επόμενες αγωνιστικές και αυτή η διπλή αγωνιστική θα είναι καταλυτική.

Στο στοιχηματικό δια ταύτα όμως, δεν προκύπτει από πουθενά η κόντρα στους γηπεδούχους. Φόρμα, αγωνιστική εικόνα και έδρα μας δείχνουν άσο, σε ένα ματς που δύσκολα θα μείνει κάτω από τους 150 πόντους, έτσι όπως παίζουν οι δυο ομάδες.

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Combo
19:45

Φενερμπαχτσέ – Μπαρτσελόνα

1 & over 152,5

1.87
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending