Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η αξία είναι πλέον στο under

προγνωστικά ευρωλίγκα με δυο ομάδες μπάσκετ στην φωτογραφία.

Ο Αντώνης Ράπτης επανέρχεται με προγνωστικά Euroleague από την αναμέτρηση της Παρτιζάν με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ποντάροντας σε ένα ειδικό.

Προγνωστικά Ευρωλίγκα: Βίοι αντίθετοι

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Δεύτερη σερί βραδιά με ταμείο, αφού η Φενέρ επιβεβαίωσε πλήρως τα λεγόμενά μας και κέρδισε άνετα σε ένα ματς με ψηλό σκορ.  Στα σημερινά προγνωστικά Ευρωλίγκα θα ασχοληθώ με το παιχνίδι ανάμεσα στην Παρτιζάν και την Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε ένα ματς που πάντα θα μας φέρνει τις μνήμες από την μεταξύ τους σειρά στα play offs, η Παρτιζάν υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Σέρβοι πέτυχαν τη νίκη που ήθελαν απέναντι στη Μπασκόνια και πλέον ελπίζουν στην είσοδο στα play ins. Φυσικά πρέπει να κερδίσουν την πρωτοπόρο της κατάταξης για να αυξήσουν κατακόρυφα τις πιθανότητές τους. Η Ρέαλ φαίνεται ντεφορμέ, αλλά δεν παύει να είναι η πιο πλήρης ομάδα στη φετινή Euroleague. Ταξίδεψε στο Βελιγράδι με απουσίες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε.

Θα αφήσω τα σημεία στην άκρη και θα πάω σε ένα ειδικό. Ένας από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες του Ζοτς είναι ο Αβράμοβιτς. Ο Σέρβος γκαρντ δίνει ενέργεια και στις δυο πλευρές του παρκέ, αλλά η αλήθεια είναι πως η πίεσή του στη μπάλα είναι το δυνατό του σημείο. Θα έχει αρκετή δουλειά απέναντι στον Καμπάτσο απόψε και πιστεύω πως δε θα σπαταλήσει ενέργεια στο επιθετικό κομμάτι, που δεν είναι άλλωστε και το πιο σταθερό του στοιχείο. Το μέγεθός του άλλωστε δεν ταιριάζει στα ψηλά κορμιά της Ρεάλ. Τα καλά του ματς έχουν ανεβάσει το line στους πόντους του στο 11,5 και πλέον η αξία βρίσκεται στο under, ειδικά σε απόδοση διπλασιασμού.

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Ειδικό
21:30

Παρτιζάν – Ρεάλ Μαδρίτης

Αβράμοβιτς under 11,5 πόντοι

2.03
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending