Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με το 23άρι στη μάχη της Eθνικής

Οκτώ προγνωστικά από το ματς της Ελλάδας με το Καζακστάν αλλά και τα υπόλοιπα παιχνίδια των play off του Nations League περιλαμβάνει η στήλη του Bats.

Προγνωστικά euro2024: Ελλάδα – Καζακστάν

Η κρίσιμη αναμέτρηση της «γαλανόλευκης» ξεχωρίζει στα σημερινά προγνωστικά euro2024 αλλά δεν είναι η μόνη που θα μας απασχολήσει. Η Ελλάδα δίνει ραντεβού με την ιστορία της, καθώς της δίνεται τεράστια ευκαιρία να πάρει το εισιτήριο μιας μεγάλης διοργάνωσης έπειτα από δέκα χρόνια. Τελευταία της συμμετοχή ήταν στο Μουντιάλ του 2014 κι έκτοτε ήρθαν μονάχα απογοητεύσεις. Κόντρα στο μαχητικό αλλά αδύναμο ποιοτικά Καζακστάν, η «επίσημη αγαπημένη» δύσκολα θα χάσει την ευκαιρία να επικρατήσει και να πάει στον τελικό των μπαράζ, όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον νικητή του ζευγαριού Γεωργία – Λουξεμβούργο.

Έξι επιλογές έχουμε ξεχωρίσει από την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Πρώτη είναι το να μπουν γκολ και στα δύο ημίχρονα στο 1.90 της Stoiximan. Δεύτερη είναι το anytime score 2-0 στο 2.15 της Novibet, ενώ επίσης στο 2.15 βρίσκουμε στην Stoiximan τα over 6,5 κόρνερ της Ελλάδας. Αναμένουμε παιχνίδι κυριαρχίας από τους παίκτες του Πογέτ, κάτι που περιμένουμε να αποτυπωθεί και στις τελικές προσπάθειες. Γι’ αυτό θα πάρουμε τις 16+ τελικές της Ελλάδας στο 1.83 της Novibet. Τέλος, θα ασχοληθούμε και με τον Ντίνο Μαυροπάνο. Ο αμυντικός της Γουέστ Χαμ είναι πολύ δυνατός στο ψηλό παιχνίδι και θα τον στοχεύσουν αρκετά οι συμπαίκτες τους στις στατικές φάσεις. Αξίζει να ποντάρουμε το να πραγματοποιήσει τουλάχιστον μία τελική στην εστία, στο 3.50 της Stoiximan. Θα ρίξουμε και μια ζαριά στο να σκοράρει με κεφαλιά, κάτι που πληρώνει 23.00 στη WinMasters. Δύο γκολ έβαλε με το Γιβραλτάρ, μπορεί να βρει ένα και σήμερα.

Προγνωστικά euro2024με το Ισραήλ – Ισλανδία

Στο δεύτερο μονοπάτι των play off του Nations League, που οδηγεί σε όμιλο με Βέλγιο, Ρουμανία και Σλοβακία, τα πράγματα είναι πιο αμφίρροπα. Το πρώτο παιχνίδι είναι αυτό του Ισραήλ απέναντι στην Ισλανδία. Τυπικά γηπεδούχοι οι Ισραηλινοί, με το ματς να διεξάγεται στη Βουδαπέστη. Χάνει αυτό το πλεονέκτημα η ομάδα του Χαζάν, όμως εξακολουθεί να είναι το φαβορί. Ακόμα και χωρίς τον πολύτιμο Σόλομον διαθέτει ποιότητα μεσοεπιθετικά, καθώς ο Ζαχάβι στα 36 του παραμένει ακμαίος.

Οι Ισλανδοί από την πλευρά τους δε θυμίζουν σε καμία περίπτωση την ομάδα του διαστήματος 2016-18. Η τωρινή τους φουρνιά είναι πολύ πιο αδύναμη, όπως φάνηκε και στα προκριματικά όπου τερμάτισαν πίσω από Πορτογαλία, Σλοβακία αλλά και Λουξεμβούργο. Ίσως λόγω του της ουδέτερης έδρας να μην αξίζει ο ξερός άσος, γι’ αυτό θα πάμε με κάλυψη στο combo 1Χ & over 1,5. Πληρώνει 1.91 στη Novibet αυτή η επιλογή.

Βοσνία Ερζεγοβίνη – Ουκρανία

Ο νικητής αυτού του ζευγαριού αντιμετωπίζει την ομάδα που θα προκριθεί από το ματς της Βοσνίας Ερζεγοβίνης με την Ουκρανία. Αν οι Ισλανδοί ήταν απογοητευτικοί στα προκριματικά, οι Βόσνιοι απέτυχαν παταγωδώς καθώς τερμάτισαν ακόμα πιο χαμηλά. Μην ξεχνάμε πως πρόκειται για μια ομάδα που (από το 2000 που αγωνίζεται ως ανεξάρτητο κράτος) δεν έχει προκριθεί ποτέ στο Euro. Μάλιστα, τις τρεις τελευταίες φορές αποκλείστηκε στα μπαράζ. Ποντάρει πολλά στην έδρα της, αλλά ποιοτικά ακόμα περιμένει τους γερόλυκους Τζέκο και Πιάνιτς να κουβαλήσουν.

Στον αντίποδα η Ουκρανία διαθέτει μια από τις «χρυσές» γενιές της και μπορεί να ελπίζει για μεγάλα πράγματα. Διαθέτει ισορροπία σε όλες τις γραμμές και πάνω απ’ όλα έναν καλό προπονητή που ξέρει να εκμεταλλεύεται τις αρετές της ομάδας του. Θα μπορούσε να είναι ήδη στο Euro αν της δινόταν το καθαρό πέναλτι στο φινάλε των προκριματικών με την Ιταλία, με το παιχνίδι τελικά να λήγει ισόπαλο 0-0. Αναμένουμε να ανταποδώσει και να περάσει από το 90λεπτο σήμερα στη Ζένιτσα. Στο 2.01 βρίσκουμε το διπλό στη Novibet.

Super Προσφορά* με δώρα Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση!

Περισσότερα

Click to comment

Trending