Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά Euro2024: Τrixie πρόκρισης στο 12.94

Προγνωστικά euro2024 από τα play off του Nations League έχει ο Μάκης Λιοσάτος. Combo του 3.50 και trixie σε απόδoση12.94!

Προγνωστικά euro2024: Σκοράρει ο αρχηγός, περνάει η Εθνική

Αγαπητοί φίλοι, δεν έδωσα προγνωστικά αυτό το μήνα, γιατί ασχολούμαι με ένα ωραίο καινούργιο project. Το Gpradio. Eκεί μπορείτε να με ακούτε πλέον κάθε πρωί από τις 10:30, με πολύ «Πρωινή Μουρμούρα». Αθλητικά και προγνωστικά όπως πάντα μετά τις 11:00. Σήμερα, όμως, με νέα στήλη, έχουμε προγνωστικά euro2024 με Ελλάδα!

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου δίνει την πιο κρίσιμη μάχη της τελευταίας δεκαετίας. Απέναντι στην έκπληξη των προκριματικών του Εuro 2024, θα παλέψει για μια θέση στον τελικό των play off του Nations League. Εκεί θα περιμένει ο νικητής του ζευγαριού Γεωργία – Λουξεμβούργο. Δεδομένης της απουσίας του Κβαρατσκέλια λόγω τιμωρίας, το Λουξεμβούργο έχει βάσιμες ελπίδες να προκριθεί. Ας δούμε όμως πρώτα το δικό μας παιχνίδι.

Το Καζακστάν είναι μια πολύ καλά οργανωμένη, όμως και προβλέψιμη ομάδα. Η Εθνική είναι πάνοπλη και μετρά μονάχα την απουσία του Γιαννούλη. Βασικός πρωταγωνιστής αναμένεται να είναι και πάλι ο αρχηγός Τάσος Μπακασέτας. Από τα δικά του πόδια περνάει όλο το παιχνίδι της ομάδας, ενώ είναι αυτός που εκτελεί τις στημένες φάσεις και τα πέναλτι. Έτσι θεωρώ πολύ πιθανό να έρθει από το δεξί του, ένα γκολ που θα κρίνει την πρόκριση. Ο Πογέτ δεν αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές, σε σχέση με την ομάδα που παρουσίασε στους ομίλους των προκριματικών. Η άμυνα θα παραμείνει η ίδια, όπως και τα κεντρικά και ακραία χαφ.

Το μεγάλο ερώτημα είναι ποιος θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης. Ο Γιακουμάκης και ο Παυλίδης κυρίως, άλλα και ο Ιωαννίδης, βρίσκονται σε εκπληκτική φόρμα σκοράροντας συνεχώς. Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά, που ένας ομοσπονδιακός προπονητής έχει ένα τόσο μεγάλο δίλημμα, ανάμεσα σε πολλούς ικανούς κυνηγούς. Άποψη μου, πως όποιος και να αγωνιστεί από αυτούς θα σκοράρει. Ενώ δεν θεωρώ απίθανο να βρει ένα γκολ και το μαχητικό Καζακστάν.

Από τα άλλα παιχνίδια, ξεχώρισα δύο ντέρμπι. Η Φινλανδία έδειξε πως μπορεί να προκριθεί σε άλλη μια μεγάλη διοργάνωση, διαθέτοντας πειθαρχεία, οργάνωση και δύο καλούς επιθετικούς (Πούκι-Πονγιάνπαλο). Και η Ουκρανία παίζει πολύ όμορφο, επιθετικό ποδόσφαιρο, φτάνοντας μια ανάσα από το να αποκλείσει την Ιταλία στους ομίλους. Τώρα έχει άλλη μια ευκαιρία και μπορεί να την εκμεταλλευτεί, κερδίζοντας και μάλιστα με over στα γκολ.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Περισσότερα

Click to comment

Trending