Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά Ευρωλίγκα: Τρίποντες βόμβες στο Μιλάνο

προγνωστικά ευρωλίγκα με τον μπασκετμπολίστα Καλάθη να μαρκάρει αντίπαλο.

Ο Αντώνης Ράπτης επανέρχεται με προγνωστικά Euroleague από την αναμέτρηση της Αρμάνι με τη Φενέρμπαχτσε και ποντάρει σε τρίποντα!

Προγνωστικά Ευρωλίγκα: Ταμεία από τα 6,75!

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Ολοκληρώνεται απόψε η «διαβολοβδομάδα» με πολύ σημαντικά παιχνίδια. Στα σημερινά προγνωστικά Ευρωλίγκα θα ασχοληθώ με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Αρμάνι και την Φενέρμπαχτσε.

Μπορεί η Αρμάνι να έχει μείνει πολύ πίσω στη μάχη για τα play ins, όμως απέδειξε την περασμένη εβδομάδα, μέσα στο Μονακό, πως δεν κατεβαίνει αδιάφορη σε κανένα ματς. Το ίδιο ισχύει για όλες τις ομάδες της διοργάνωσης και μοιραία όλα τα ματς έχουν ενδιαφέρον. Απόψε λοιπόν, η Φενέρ δε θα έχει εύκολο έργο στο Μιλάνο, παρόλο που είναι πολύ φορμαρισμένη και καίγεται για τη νίκη ώστε να διεκδικήσει το πλεονέκτημα έδρας.

Όχι, δε θα μπλέξουμε με σημείο, παρόλο που ξέρετε την εκτίμηση που έχω πλέον στον κύριο Μεσίνα (αστειεύομαι!). Στα ειδικά στοιχήματα υπάρχει ένα διαμαντάκι και φυσικά αναφέρομαι στα τρίποντα της αναμέτρησης. Απόψε συγκρούονται οι δύο από τις τρεις πρώτες ομάδες σε μέσο όρο τριπόντων. Η Φενέρ έχει 11,1 και η Αρμάνι 10,1. Κι όμως, το line έχει τοποθετηθεί στο 17,5 και αν αυτό δεν είναι λάθος, τότε τι είναι;

Στα ίδια χωράφια, θα ποντάρω και στα τρίποντα ενός παίκτη. Ο Σέιβον Σιλντς κάνει φοβερή χρονιά στο Μιλάνο. Κουβάλησε την ομάδα όταν έλειπε ο Μίροτιτς, αλλά δεν έχασε το ρόλο του όταν επέστρεψε ο Ισπανός. Στον αγώνα του πρώτου γύρου είχε 2/6. Μπορεί στο τελευταίο του παιχνίδι να μην πέτυχε κανένα, αλλά μιλάμε για έναν παίκτη με 2,75 τρίποντα ανά ματς στη φετινή διοργάνωση. Είναι τουλάχιστον προκλητικός ο διπλασιασμός στα δύο εύστοχα και θα τον τιμήσω.

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Ειδικό
21:30

Αρμάνι Μιλάνο – Φενέρμπαχτσε

Over 17,5 τρίποντα

1.72
BET: 30 units
Ειδικό
21:30

Αρμάνι Μιλάνο – Φενέρμπαχτσε

Σιλντς 2+ εύστοχα τρίποντα

2.07
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending