Connect with us
Advertisement

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Θριαμβευτικό φινάλε για τον Ολυμπιακό

 

Με έξι νίκες σε έξι αγώνες και το απόλυτο στην βαθμολογία (18 βαθμοί) ολοκλήρωσε την θριαμβευτική πορεία του στη φάση των ομίλων του Champions League ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκες», με διασφαλισμένη τη συμμετοχή και στο εφετινό Final-4, έκαναν επίδειξη δύναμης απέναντι στην ουραγό του γκρουπ, Μεντιτεράνι, την οποία νίκησαν με 21-7 στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την έκτη και τελευταία αγωνιστική.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά και με τρία συνεχή γκολ της Ξενάκη προηγήθηκε 3-0. Η ισπανική ομάδα μείωσε σε 3-1, αλλά η Ελευθερία Πλευρίτου ανέβασε την διαφορά στο +4 (5-1) και η Μαργαρίτα Πλευρίτου έγραψε το 6-2.

Οι «ερυθρόλευκες» έφτασαν στο 7-3 με το τέταρτο προσωπικό γκολ της Ξενάκη, ενώ το 9-4 του ημιχρόνου διαμόρφωσε η Σιούτη, στην παίκτρια παραπάνω. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να παίξει εξαιρετική άμυνα κι εκτόξευσε την διαφορά στο +9 (14-5), με γκολ της Ελευθερίας Πλευρίτου.

Στα μέσα του τέταρτου οκτάλεπτου, η Ελευθεριάδου έφτασε τα τρία τέρματα κι επανάφερε το +10 (17-7) των «ερυθρόλευκων», με την Σιούτη (να «γράφει» το +12 (19-7). Ο Ολυμπιακός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό κι έφτασε στην τελική επικράτηση με 21-7 και την Σάντα να γράφει τον επίλογο.

Τα οκτάλεπτα: 6-3, 3-1, 6-2, 6-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 2, Χυδηριώτη, Ελευθεριάδου 3, Τριχά 3, Ξενάκη 5, Σιούτη 2, Μ. Πλευρίτου 3, Σάντα 1, Β. Πλευρίτου, Χριστοδούλου-Άουτ, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Νίγκρο

ΜΕΝΤΙΤΕΡΑΝΙ (Μαριάν Ντίας): Χ. Πέρεθ, Βαν Ντερ Βέουντεν, Μορόν, Ριβέρο, Γκρανέρο, Μορένο Πέρεθ 2, Λέοναρντ 1, Ροντρίγκεθ 2, Βίλαντοτ, Πίταρχ, Μούκσι, Κρέιγκ 2, Ντίαθ

Περισσότερα

Click to comment

Trending