Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Βραζιλία: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Αγγλία – Βραζιλία: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα στη σπουδαία φιλική αναμέτρηση δύο μεγάλων σχολών ποδοσφαίρου.

ΑΓΓΛΙΑ – ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Η αναμέτρηση Αγγλία – Βραζιλία ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Γουέμπλεϊ» (90.000), Λονδίνο.
  • Διαιτητής: Αρτούρ Σοάρες Ντίας.
  • Η Βραζιλία έχει απολογισμό 11-11-4 απέναντι στην Αγγλία.
  • Στα τελευταία έντεκα μεταξύ τους ματς, η Βραζιλία μετρά τέσσερις νίκες, έξι ισοπαλίες και μία ήττα.
  • Σε πέντε από τα τελευταία επτά μεταξύ τους ματς επιβεβαιώθηκε το goal/goal.

Ρεπορτάζ Αγγλίας

Έκανε το αυτονόητο και πήρε την πρόκριση στο Euro 2024 κατακτώντας την πρώτη θέση στον όμιλό της. Μάλιστα άφησε πολύ πίσω την Ιταλία και την Ουκρανία, οι οποίες διεκδίκησαν επίσης τις πρώτες δύο θέσεις, και στα κρίσιμα ματς με τους «ατζούρι» έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο. Αποτελεί ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, κάτι που παραλίγο να πετύχει το καλοκαίρι του 2021. Ο κόουτς Σάουθγκεϊτ μπορεί να μην χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης από τους οπαδούς της ομάδας, όμως η ομοσπονδία τον στηρίζει για άλλη μια μεγάλη διοργάνωση.

Stat attack: Σε τέσσερα από τα τελευταία έξι παιχνίδια της σημειώθηκαν under 2,5 γκολ.

Απουσίες: Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού οι Σάκα, Τρίπιερ, Τζέιμς, Γκρίλις, Πόουπ, Γουίλσον και Κόλγουιλ, ενώ από τα ονόματα που δεν κλήθηκαν ξεχωρίζουν οι Αλεξάντερ-Άρνολντ, Σο, Γουάιτ και Τομόρι. Αμφίβολοι για απόψε οι Κέιν, Πάλμερ και Χέντερσον.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Πίκφορντ – Γουόκερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Τσίλγουελ – Ράις, Μπέλινγχαμ – Φόντεν, Μάντισον, Μπόουεν – Γουότκινς.

Ρεπορτάζ Βραζιλίας

Με τον χειρότερο τρόπο έκλεισε η σύντομη θητεία του Ντινίζ στον πάγκο της Βραζιλίας, καθώς στο προηγούμενο παράθυρο των εθνικών η «σελεσάο» γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Αργεντινή. Σε ένα ματς… δυσφήμιση του ποδοσφαίρου η «αλμπιστελέστε» επικράτησε με γκολ του Οταμέντι από κόρνερ του Λο Σέλσο στο 63’ και έριξε τους Βραζιλιάνους στην έκτη θέση των προκριματικών για το Μουντιάλ 2026. Αυτό το αποτέλεσμα σήμανε και την τρίτη συνεχόμενή τους ήττα, κάτι που είχε να συμβεί από το 2001 (τότε είχαν φτάσει τα τέσσερα ματς), αλλά και την πρώτη ήττα της ιστορίας της σε εντός έδρας ματς προκριματικών, μετά από 64 αγώνες. Ο υπηρεσιακός Ντινίζ αποχώρησε και τη θέση του πήρε ο πρώην τεχνικός της Σάο Πάουλο, Ντοριβάλ Ζούνιορ. Πρόκειται για έναν «γυρολόγο» προπονητή που δεν έχει αναλάβει ποτέ ομάδα εκτός της χώρας του, με μεγάλη όμως εμπειρία.

Stat attack: Σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια της επιβεβαιώθηκε το under 2,5.

Απουσίες: Τραυματίες οι Νεϊμάρ, Άλισον, Έντερσον, Μαρκίνιος, Μαρτινέλι, Κασεμίρο, Γκάμπριελ, Μιλιτάο και Ζοέλιντον.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μπέντο – Ντανίλο, Μπρέμερ, Μπεράλντο, Γουεντέλ – Γκιμαράες, Ντόουγκλας Λουίζ – Ραφίνια, Ροντρίγκο, Βινίσιους – Ρισάρλισον.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά στο Αγγλία – Βραζιλία

Αν φτιάχναμε μια ενδεκάδα με τους τραυματίες της Βραζιλίας, τότε σχεδόν σε κάθε θέση θα υπήρχε ένας παίκτης καλύτερος από την τωρινή ενδεκάδα της ομάδας. Γενικώς τα πράγματα δεν πάνε καλά στο στρατόπεδο της «σελεσάο», κι ο Ντοριβάλ δε δημιουργεί ιδιαίτερη αισιοδοξία ως προπονητής. Αρκετά ανώτερη ποιοτικά η Αγγλία, ακόμα και χωρίς κάποιους σημαντικούς παίκτες της, μπορεί να πάρει τη νίκη στο «Γουέμπλεϊ». Στο 2.00 της Interwetten ο άσος αποτελεί επιλογή αξίας.

Περισσότερα

Click to comment

Trending