Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Γκολ και ειδικά στοιχήματα στα ντέρμπι

προγνωστικά με την ποδοσφαιρική εθνική γαλλίας και τους παίκτες της να μάχονται εναντίον της εθνικής γερμανίας.

Ο Bats αναλύει τα μεγάλα φιλικά της ημέρας και βγάζει επιλογές που φτάνουν το 3.10.

Προγνωστικά: Αγγλία – Βραζιλία

Δύο ματσάρες θα μας απασχολήσουν για τα σημερινά προγνωστικά. Διακοπή εθνικών με ελάχιστα επίσημα ματς έχουμε, οπότε μοιραία το βάρος θα πέσει στα διεθνή φιλικά. Ευτυχώς οι ομάδες φρόντισαν να προγραμματίσουν κάποια πολύ ωραία ματς και το ενδιαφέρον παραμένει υψηλό. Πρώτα έχουμε το ματς της Αγγλία Βραζιλία στο «Γουέμπλεϊ». Τα «τρία λιοντάρια» θα πάνε το καλοκαίρι σε άλλη μια μεγάλη διοργάνωση ως ένα από τα ισχυρά φαβορί και με στόχο την κατάκτηση, την στιγμή που η Βραζιλία βρίσκεται σε μεγάλη καμπή. Ο Ντοριβάλ θα κάνει ντεμπούτο απόψε με πάρα πολλές απουσίες και με στόχο η ομάδα του να παρουσιάσει μια ανανεωμένη εικόνα σε σύγκριση με τα τελευταία παιχνίδια του 2023. Αμφότερες θα παίξουν μπάλα και προσπαθήσουν να προσφέρουν θέαμα, οπότε το να δούμε γκολ και στα δύο ημίχρονα αποτελεί επιλογή αξίας στο 1.85 της Stoiximan.

Η μάχη Γαλλία – Γερμανία

Ένα από τα πιο εμβληματικά και χαρακτηριστικά ντέρμπι όχι μόνο σε ευρωπαϊκό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, όσον αφορά τις εθνικές ομάδες, διεξάγεται απόψε. Η Γαλλία αντιμετωπίζει τη Γερμανία σε μια πρόωρη αλλά σημαντική πρόβα για το Euro 2024. Η «Νασιονάλμανσαφτ» ως διοργανώτρια καλείται να κάνει μια σημαντική πορεία, ξεπερνώντας τα πολύ χαμηλά στάνταρ που πιάνει την τελευταία δεκαετία. Από την πλευρά τους οι «μπλε» είναι μαζί με την Αγγλία το μεγάλο φαβορί και σε άλλη μία μεγάλη διοργάνωση θα διαθέτει ένα άκρως ποιοτικό ρόστερ.

Ας επικεντρωθούμε όμως στην σημερινή αναμέτρηση. Όπως και στο Αγγλία – Βραζιλία, αναμένουμε ένα ανοιχτό ματς. Καμία από τις δύο ομάδες δε θα κάνει συμβιβασμούς στον τρόπο παιχνιδιού της. Μοιάζει δύσκολο να μείνει χαμηλά το σκορ και να μην επαληθευτεί το goal/goal & over 2,5, το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 2.04 στο Betshop. Για τον ίδιο λόγο θα πάμε και με τις 26+ τελικές στο 2.20 της Novibet. Τέλος θα ποντάρουμε και στην επιλογή να σκοράρει ή να δώσει ασίστ ο Μουσιάλα, κάτι που βρίσκουμε στο 3.10 στη Novibet. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός κάνει φοβερή σεζόν με την Μπάγερν και αποτελεί ίσως το πιο καυτό όνομα στην επίθεση των Γερμανών.

Super Προσφορά* με δώρα Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση!

Ειδικό
21:00

Αγγλία – Βραζιλία

Γκολ και στα δύο ημίχρονα

1.85
BET: 28 units
Combo
22:00

Γαλλία – Γερμανία

Goal/goal & over 2,5

2.04
BET: 26 units
Ειδικό
22:00

Γαλλία – Γερμανία

26+ συνολικές προσπάθειες για γκολ

2.20
BET: 24 units
Ειδικό
22:00

Γαλλία – Γερμανία

Μουσιάλα γκολ ή ασίστ

3.10
BET: 17 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending