Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προμηθέας: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Παναθηναϊκός – Προμηθέας: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα στην αναμέτρηση που ολοκληρώνει την αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Προμηθέας ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Δευτέρας. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • Γήπεδο: ΟΑΚΑ
  • Διαιτητές: Παπαπέτρου, Θεονάς, Μηλαπίδης
  • Προϊστορία: Ο Παναθηναϊκός έχει 9/10 νίκες στα τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκού

Βρίσκεται σε εξαιρετικό μομέντουμ, αφού μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό έχει πετύχει ένα σερί νικών που τον έφερε στη 2η θέση της βαθμολογίας στη Euroleague. Το βράδυ της Παρασκευής επικράτησε της Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ με 89-81 και πλέον κρατά την τύχη στα χέρια του. Ο Κώστας Σλούκας έχει βρει ρυθμό και το μόνο πρόβλημα των τελευταίων αγώνων είναι το κλειστό ροτέισον που χρησιμοποιεί ο Αταμάν.

Stat attack: Σκόραρε τουλάχιστον 85 πόντους σε 7/8 τελευταία ματς.

Απουσίες: Επέστρεψε και ο Αντετοκούνμπο στις προπονήσεις και μένει να δούμε αν θα αγωνιστεί.

Ρεπορτάζ Προμηθέα

Εξίσου καλό είναι το κλίμα και στην Πάτρα, αφού ο Προμηθέας πήρε μια σημαντική νίκη επί της ΑΕΚ στο πλαίσιο του BCL και κατάφερε να τερματίσει στη 2η θέση του ομίλου και να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση. Ο Χέιλ που πέτυχε 29 πόντους, αλλά και ο Εκενίκε που έκανε double double ήταν οι κορυφαίοι, στη νίκη με 79-67 επί της Ένωσης. Στο πρωτάθλημα έχει εξασφαλίσει την 4η θέση και βλέπει με αισιοδοξία τη συνέχεια.

Stat attack: Σκόραρε τουλάχιστον 74 πόντους σε 8/10 τελευταία ματς.

Απουσίες: Δεν είναι γνωστό κανένα αγωνιστικό πρόβλημα.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά στο Παναθηναϊκός – Προμηθέας

Οι αποδόσεις στους αγώνες πρωταθλήματος των δύο «ευρωλιγκάτων» δεν παρουσιάζουν αξία, ειδικά στα χάντικαπ νίκης. Είναι δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός προέρχεται από μια δύσκολη εβδομάδα και ο Αταμάν είναι αναγκασμένος να κάνει ροτέισον και πιθανότατα να δούμε μικρότερη ένταση στον αμυντικό τομέα. Ωστόσο, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε πως η ψυχολογία είναι στο ζενίθ και ταυτόχρονα, η ομάδα της Πάτρας είχε επίσης απαιτητικούς αγώνες το προηγούμενο διάστημα. Θεωρώ πως η αξία είναι στους πόντους της αναμέτρησης. Ο Προμηθέας είναι μια ομάδα που τρέχει και διαθέτει ταλαντούχους παίκτες στα γκαρντ. Ο Παναθηναϊκός έχει εμπλουτίσει το παιχνίδι του στα τελευταία ματς, που ο Σλούκας έχε βρει ρυθμό. Έχει σκοράρει τουλάχιστον 85 πόντους σε 7/8 τελευταία ματς. Πιστεύω πως είναι εφικτό το όριο των 155,5 πόντων στην αναμέτρηση.

Μονό
20:15

Παναθηναϊκός – Προμηθέας

Over 155,5

1.75
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending