Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Χωρίς κόσμο με Κηφισιά;

 

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία για το κρίσιμο παιχνίδι

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Βόλου για το κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στην Κηφισιά το ερχόμενο Σάββατο (30/3) στο Πανθεσσαλικό, σε ένα ματς όμως που ίσως το στάδιο να μείνει… άδειο!

Αιτία οι κάμερες υψηλής ευκρίνειας που σύμφωνα με πληροφορίες ακόμα δεν έχουν εγκατασταθεί στο Πανθεσσαλικό, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να μην μπορεί να διεξαχθεί με την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες, σύμφωνα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης τα οποία και είδαμε να ισχύουν σε Λαμία και Τρίπολη, στα ματς της πρεμιέρας των play-off και play-out, με τον Βόλο μάλιστα να παίρνει το πολύτιμο “διπλό” στο άδειο από κόσμο γήπεδο του Αστέρα.

Πέρα από το γεγονός αυτό όμως που θα ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο με τον έλεγχο της ΔΕΑΒ, υπάρχει και ο αγώνας που είναι ο πλέον καθοριστικός και για τις δύο ομάδες.

Ο Βόλος ξέρει ότι με νίκη βάζει από κάτω την Κηφισιά, η οποία πηγαίνει για δύο αποτελέσματα, από την στιγμή που έχει (λόγο δικαστικής απόφασης) και την ισοβαθμία!

Ο Χρήστος Κόντης σε σχέση με το παιχνίδι της Τρίπολης θα έχει στην διάθεσή του, τους Ασεχνούν και Μπαριέντος που εξέτισαν τις ποινές τους και θα είναι διαθέσιμοι.

Όμως δύσκολα να προλάβει ο Τσοκάνης που στο συγκεκριμένο ματς αποκόμισε μία θλάση ελαφράς μορφής στην γάμπα (γι΄ αυτό και αντικαταστάθηκε) κάτι που κάνει εξαιρετικά αμφίβολη την συμμετοχή του.

Επίσης στην Τρίπολη ήταν εκτός και ο Τάχατος που είχε ένα μικρό διάστρεμμα, κάτι που το ξεπέρασε και αναμένεται να τεθεί κι αυτός στην διάθεση του προπονητή του…

Trending