Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ώρα πρόκρισης για την Εθνική

Τρεις παίκτες της εθνικής Ελλάδας αγκαλιασμένοι. Η Ελλάδα είναι στα προγνωστικά euro2024 του τίπστερ Μπατς.

Ο Bats ποντάρει στα ματς Γεωργία – Ελλάδα και Ουαλία – Πολωνία για τα προκριματικά του Euro, αλλά και σε διεθνή φιλικά με μεγάλο ενδιαφέρον.

Προγνωστικά euro2024 Γεωργία – Ελλάδα

Μπαίνουμε λοιπόν στην τελική ευθεία των προκριματικών του euro2024 και εκεί θα επικεντρωθούμε σήμερα. Προγνωστικά euro2024  Ξεκινάμε με το ματς της Ελλάδας στη Γεωργία. Είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία της εθνικής μας ομάδας να επιστρέψει στο Euro μετά από πολλά χρόνια, καθώς μπαίνει στην σημερινή αναμέτρηση ως φαβορί. Είναι καλύτερη ομάδα και έχει μακράν την προϊστορία με το μέρος της (7-2-0), ακόμα και στην απαιτητική έδρα των Γεωργιανών. Αν κρατάμε κάτι από τους προηγούμενους αγώνες των δύο αντιπάλων, κόντρα σε Λουξεμβούργο και Καζακστάν αντίστοιχα, είναι ότι έπαιξαν επιθετικά και βρήκαν φάσεις και γκολ. Αμφότερες βρήκαν γκολ και στα δύο ημίχρονα, και το να επαναληφθεί αυτό πληρώνει 2.15 στην Stoiximan. Επιπλέον, αξίζει η επιλογή των 26+ τελικών προσπαθειών στο 2.10 της Novibet.

Προγνωστικά euro2024 Ουαλία – Πολωνία

Πέρα από την αναμέτρηση της «γαλανόλευκης», έχουμε και τα ματς Ουκρανία – Ισλανδία και Ουαλία – Πολωνία για τα προκριματικά του Euro της Γερμανίας. Το παιχνίδι στο Κάρντιφ είναι που θα μας απασχολήσει, καθώς είναι το πιο αμφίρροπο της βραδιάς. Λόγω έδρας οι μπουκ δίνουν προβάδισμα στους Ουαλούς, που εντυπωσίασαν στο 4-1 επί της Φινλανδίας. Κι η Πολωνία κέρδισε με 5-1 την Εσθονία, όμως η δυναμική του αντιπάλου είναι τέτοια που το σκορ δεν αποτελεί ιδιαίτερο κριτήριο. Αντιθέτως, η εμπειρία κι η ποιότητα της ομάδας του Πρόμπιερζ αποτελούν δυνατά όπλα. Έχει και την παράδοση με το μέρος της, καθώς πέρα από μια ήττα το 1973 έχει οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες. Θα πάρουμε την πρόκριση των Πολωνών στο 2.15 της Novibet.

Φιλικά υψηλής κλάσης με αρκετά γκολ

Πέρα από τα σημαντικά παιχνίδια που αναφέραμε, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια. Αγγλία – Βέλγιο, Γερμανία – Ολλανδία και Ισπανία – Βραζιλία μεταξύ άλλων σπουδαίων αναμετρήσεων. Αναμένουμε γκολ και θέαμα από ομάδες υψηλής ποιότητας, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι η Αγγλία, το Βέλγιο κι η Ισπανία δεν σκόραραν στο προηγούμενο παιχνίδι τους. Το να επιβεβαιωθεί το over 1,5 και στους τρεις αγώνες πληρώνει 2.22 στην Stoiximan.

Super Προσφορά* με δώρα Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση!

Ειδικό
19:00

Γεωργία – Ελλάδα

Γκολ και στα δύο ημίχρονα

2.15
BET: 30 units
Ειδικό
19:00

Γεωργία – Ελλάδα

26+ συνολικές προσπάθειες για γκολ

2.10
BET: 31 units
Μονό
21:45

Ουαλία – Πολωνία

Πρόκριση Πολωνία

2.15
BET: 30 units
Τριάδα απόδοσης 2.22
21:45

Αγγλία – Βέλγιο

Over 1,5

1.34
21:45

Γερμανία – Ολλανδία

Over 1,5

1.21
22:30

Ισπανία – Βραζιλία

Over 1,5

1.37
BET: 29 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending