Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Back to back Εθνική στο 3.45

Η Γεωργία υποδέχεται την Ελλάδα, παίζεται το εισιτήριο για το Euro 2024 και το 3.45 έχει αξία από τον Θάνο Κληματσούδα.

Προγνωστικά Κληματσούδας

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο. Προγνωστικά Κληματσούδας για όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Την Πέμπτη επιλέξαμε τον καταλογισμό πέναλτι στο Ελλάδα – Καζακστάν και δικαιωθήκαμε πανηγυρικά. Απόψε έχουμε Γεωργία – Ελλάδα, ώρα να κυνηγήσουμε το 3.45.

Join my social

Για όποια απορία έχετε, στοιχηματική και μη, μπορείτε να με επισκεφτείτε στα προσωπικά social μου. Υπάρχει το στοιχηματικό κανάλι στο telegram, ο προσωπικός λογαριασμός στο Instagram, το Facebook profile. Φυσικά, αν θέλετε υπάρχουν και τα σχόλια μου στο Twitter. Μέσα σε όλα τα παραπάνω, εννοείται πως έχουμε και το premium κανάλι, εκεί όπου τα ταμεία και τα κέρδη πολλαπλασιάζονται. Μελλοντικά, ίσως κάνω είσοδο και σε άλλα social. Θα το μάθετε μέσα από τη στήλη!

Σούπερ το 3.45 στο Γεωργία-Ελλάδα

Μεγάλο παιχνίδι το αποψινό. Για τη Γεωργία είναι ραντεβού με την ιστορία. Για την Ελλάδα είναι το παιχνίδι της δεκαετίας. Το κίνητρο μεγάλο εκατέρωθεν. Ξεχωρίζει ο Κβαρατσέλια για τους γηπεδούχους, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να πιέσουν από νωρίς. Ενώ η Ελλάδα διαθέτει πιο δεμένο και ποιοτικό σύνολο. Ξέρει τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο.

Εάν η Εθνική ομάδα αντέξει στα πρώτα 10-15 λεπτά, τότε εκτιμώ πως θα προκριθεί. Να αντέξει δηλαδή στην δύναμη της έδρας, στην αύρα των Γεωργιανών. Κατά τ’ άλλα, περιμένω οι παίκτες του Πογιέτ να ελέγξουν τον ρυθμό, την κυκλοφορία και την κατοχή.

Διαιτητής στον αγώνα ο Πολωνός Μαρτσίνιακ. Όπως ανέφερα την Πέμπτη για τον Ντάνι Μάκελι, έτσι αναφέρω και σήμερα πως ο Πολωνός είναι από τα «καλά» παιδιά της UEFA. Μετράει ένα πέναλτι ανά τρεις αγώνες στο Πολωνικό πρωτάθλημα. Παρομοίως στο Champions League. Ενώ στο Europa League μετράει 11 πέναλτι σε 19 αγώνες. Πεναλτάκιας, πόσο πιο προφανές;

Γκολ με πέναλτι στο 3.45 επιλέγω στη Novibet.

Δες επιπλέον pregame & live προτάσεις του Κληματσούδα με ένα κλικ

Φυσικά, για έξτρα προγνωστικά, υπάρχουν και το δωρεάν κανάλι στο telegram. Όποιος ή όποια θέλει, μπορεί να γίνει μέλος με ένα κλικ εδώ και εντελώς δωρεάν. Σας περιμένω όλους και όλες.



Περισσότερα

Click to comment

Trending