Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με έδρες που σε «πνίγουν» στο 2.25

Η ποδοσφαιρική ομάδα της Ουαλίας στην εικόνα να πανηγυρίζει με τη σημαία. Είναι στα σημερινά προγνωστικά η εθνική.

Προγνωστικά: Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος γράφει για το τέλος των προκριματικών και τα ημιτελικά του Eurocup σε αποδόσεις «φωτιά».

Προγνωστικά με μεσημεριανά γκολ στην Ασία

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Τρίτης απόψε και επιστροφή στο blog. Τα προγνωστικά έρχονται για να δώσουν τα φώτα τους στα τελευταία ματς των εθνικών ομάδων και σε ένα μπασκετικό παιχνίδι που θα κλείσει την βραδιά. Πάμε να δούμε.

Ξεκινάμε με Ασία. Η Ταϊλάνδη αντιμετωπίζει την Νότια Κορέα στην Μπανγκόκ σε ένα ματς αρκετά κρίσιμο για τα προκριματικά του Μουντιάλ στην Ασία. Οι γηπεδούχοι θέλουν ένα βαθμό τουλάχιστον ώστε να ελπίζουν πως στην συνέχεια θα επικρατήσουν της Κίνας και θα πάρουν την δεύτερη θέση. Ήδη η ισοπαλία που απέσπασε στην έδρα της σημερινή της αντιπάλου ήταν αρκετά σημαντική. Από την άλλη η παρέα του Σον δείχνει πως αδυνατεί να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και παρά την αλλαγή προπονητή δεν έχει υπάρξει κάποια βελτίωση σε αυτό το κομμάτι άρα μάλλον είναι θέμα φουρνιάς και ξεκάθαρης ποιότητας.

Στοιχηματικά τα ματς στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης είτε συλλογών είτε εθνικών έχουν σκορ καθώς εντός έδρας οι ομάδες από την χώρα αυτή αντλούν τρομερή δύναμη. Το αμφίτερμα στον διπλασιασμό δεν μπορεί να μην μείνει ασχολίαστο.

Προγνωστικά με στήριξη στην έδρα

Συνέχεια με την δυάδα μας. Στο ματς της Ουαλίας με την Πολωνία θα δούμε δύο ομάδες αρκετά σκληροτράχηλες που θα τα δώσουν όλα στο Κάρντιφ. Οι γηπεδούχοι διέλυσαν την Φινλανδία και έδειξαν πως ακόμα και χωρίς τον Μπέιλ ειδικά στο σπίτι τους μπορούν να τρομάξουν τους πάντες. Δεμένο σύνολο, επιθετικό όταν χρειάζεται και που σε πνίγει άνετα όταν χρειαστεί. Από την άλλη είναι καλύτερη η Πολωνία μετά την αλλαγή προπονητή αλλά απέναντι στην αδύναμη Εσθονία έκανε πάρτι και στις δύσκολες έδρες έχει δείξει πως δεν αντέχει σε καμία περίπτωση. Η πρόκριση των γηπεδούχων… αξίζει.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ!

Προγνωστικά στο Παρί – Λόντον

Τέλος στο Eurocup τα ημιτελικά αρχίζουν με την Παρί να φιλοξενεί την Λόντον. Δεν υπάρχει η φετινή γαλλική ομάδα και πάει με περίπατο για τον τίτλο. Με παίκτες όπως ο Σορτς, ο Χεφτί και ο Ερέρα δημιουργεί τρομερό μπάσκετ που πραγματικά… χαίρεσαι να τη βλέπεις. Οι φιλοξενούμενοι δεν δημιουργούν ιδιαίτερες εντυπώσεις στα δύσκολα ματς και τα αποτελέσματα περισσότερο σε ξεγελούν. Δύσκολα οι γηπεδούχοι δεν θα κάνουν… ακόμα ένα πάρτι οπότε ο άσσος αξίζει.

Μονό
14:30

Ταϊλάνδη – Νότια Κορέα

Goal/goal

2.00
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.25
21:45

Ουαλία – Πολωνία

Πρόκριση Ουαλία

1.75
21:45

Παρί – Λόντον

1

1.32
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις



Περισσότερα

Click to comment

Trending