Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Επιστροφή στα πρωταθλήματα με καυτές αποδόσεις

Ο Bats ποντάρει σε ματς από Ιταλία, Αγγλία και Γερμανία με αποδόσεις που φτάνουν το 2.65.

Προγνωστικά: Με τα γκολ από νωρίς

Τα πρωταθλήματα επέστρεψαν για να μείνουν μέχρι το τέλος της σεζόν, και μαζί επιστρέφουν και τα προγνωστικά μας στη στήλη. Γεμάτο το σημερινό πρόγραμμα και πάμε να ξεκινήσουμε ευθύς αμέσως από την Serie A και το ματς Νάπολι – Αταλάντα. Μια σεζόν που εξελίσσεται απογοητευτικά για την περσινή πρωταθλήτρια μπορεί να σωθεί αν συνεχίσει να παίζει όπως τον τελευταίο καιρό. Έφτασε πλέον στο -2 από την έκτη θέση, όπου βρίσκεται η σημερινή της αντίπαλος με ένα ματς λιγότερο. Οκτώ σερί goal/goal μετρούν οι γηπεδούχοι και τέσσερα οι φιλοξενούμενοι, οπότε το αμφίτερμα στο 1.68 της Betsson αγοράζεται εύκολα.

Στην Αγγλία η αγωνιστική ανοίγει με τη δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα σε Νιούκαστλ και Γουέστ Χαμ. Η γηπεδούχος πλέον κοιτάζει πώς θα σώσει την χρονιά βγαίνοντας στην Ευρώπη, κάτι αρκετά δύσκολο αφού έχει μείνει αρκετά πίσω. Αντίθετα, τα «σφυριά» έχουν το προβάδισμα για την έβδομη θέση που πιθανώς θα δώσει το εισιτήριο για το Conference League, ενώ αγωνίζονται και στα προημιτελικά του Europa League. Αμφότερες κινούνται κυρίως στο over 2,5 με 3,8 και 3,3 γκολ κατά μέσο όρο, οπότε θα το επιλέξουμε στο 1.52 της Betsson συμπληρώνοντας τη δυάδα με απόδοση 2.55.

Προγνωστικά στο Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ουνιόν Βερολίνου

Η Bundesliga επιστρέφει με εξαιρετικό πρόγραμμα και πολύ δυνατά παιχνίδια. Πρώτο που θα μας απασχολήσει είναι αυτό μεταξύ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και της Ουνιόν Βερολίνου. Η γηπεδούχος αρχίζει πλέον να νιώθει την απειλή της φορμαρισμένης Άουγκσμπουργκ, η οποία έχει μειώσει τη διαφορά από την εξάδα στους πέντε βαθμούς. Στο «Βαλντστάντιον» πάντως παρουσιάζει καλό πρόσωπο και είναι το φαβορί κόντρα στην ασταθή Ουνιόν. Το σύνολο του Μπιέλιτσα στηρίζεται αποκλειστικά στην έδρα του, καθώς εκτός έδρας έχει κερδίσει μόλις δύο φορές όλη την χρονιά ανεξαιρέτως διοργάνωσης. Ο άσος λοιπόν αξίζει στο 2.02 της Stoiximan.

Βέρντερ Βρέμης – Βόλφσμπουργκ

Στα τελευταία παιχνίδια η Βέρντερ Βρέμης κοντεύει να γκρεμίσει ό,τι έχτισε με τόσο κόπο στην αρχή της σεζόν. Μια ομάδα που πολλοί την είχαν υποψήφια για υποβιβασμό όχι μόνο φάνηκε να εξασφαλίζει τον στόχο της από νωρίς, αλλά πλησίασε και τις ευρωπαϊκές θέσεις. Ωστόσο, ο ένας βαθμός στα τελευταία τέσσερα ματς της έχει κοστίσει, αφήνοντάς την στο -10 από την έκτη θέση. Ακόμα κι έτσι παραμένει ζωντανή, αφού η έβδομη θέση πιθανότατα θα δώσει το εισιτήριο για το Conference League. Απέναντί της βρίσκει την απογοητευτική Βόλφσμπουργκ που μόνο με θαύμα θα παίζει στην Ευρώπη του χρόνου. Ο Κόβατς αποχώρησε, ίσως αργότερα απ’ ό,τι θα έπρεπε, και τη θέση του πήρε ο εξαιρετικός Χάσενχουτλ. Προπονητής που κοιτάζει πρώτα την επίθεση και το σκοράρισμα, στήνοντας τις ομάδες του με σκοπό να πιέσουν ασφυκτικά και να κυριαρχήσουν. Δεδομένων και των θεμάτων που έχουν οι δύο ομάδες στα μετόπισθεν θα πάμε με το goal/goal & over 2,5 στο 2.01 του Betshop.

Λεβερκούζεν – Χόφενχαϊμ

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία της σεζόν, η Λεβερκούζεν καλείται να αντέξει την πίεση και να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό για να κατακτήσει το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της. Κλίμα ευφορίας επικρατεί στο στρατόπεδο της ομάδας, ενώ η είδηση πως κατά πάσα πιθανότητα ο Τσάμπι Αλόνσο θα παραμείνει και του χρόνου κάνει ακόμα καλύτερα τα πράγματα. Με νίκη επί της Χόφενχαϊμ μπορεί να φτάσει στο +13, μία ώρα πριν η Μπάγερν αντιμετωπίσει την Ντόρτμουντ. Δύσκολο οι φιλοξενούμενοι να πάρουν αποτέλεσμα στην «Μπάι Αρίνα» με βάση την ποιότητά τους, όμως περιμένουμε αντίδραση μετά την αποκαρδιωτική εντός έδρας εμφάνιση απέναντι στην Στουτγκάρδη. Έστω ένα γκολ μπορούν να βρουν για να επιβεβαιωθεί το combo 1 & goal/goal, με απόδοση 2.35 στη Novibet.

Γκλάντμπαχ – Φράιμπουργκ

Μπορεί να μην αφορά τα πιο υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, όμως και πάλι το Γκλάντμπαχ – Φράιμπουργκ είναι ένα παιχνίδι που πρόκειται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Αν κρίνουμε με βάση τα τελευταία παιχνίδια τους θα δούμε αρκετά γκολ και φάσεις. Η Μπορούσια λογικά θα κινηθεί στο μέσο της βαθμολογίας μέχρι το τέλος της σεζόν και θα παλέψει όσο μπορεί να διεκδικήσει την έβδομη θέση. Σε πιο ευνοϊκή θέση βρίσκεται η Φράιμπουργκ που έχει τον ίδιο στόχο, όμως αυτό δεν σημαίνει πως για αυτήν τα πράγματα είναι εύκολα. Θα κάνουμε παιχνίδι με τα γκολ κι εδώ αγοράζοντας το over 3,5 στο 2.65 της Novibet.

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ

Επιστρέφουμε για λίγο στην Αγγλία με την αναμέτρηση της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Φούλαμ στο προσκήνιο. Όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν, η ομάδα του Μάρκο Σίλβα μπορεί να είναι 12η στη βαθμολογία όμως έχει το μομέντουμ και το πρόγραμμα για να διεκδικήσει μια θέση στο πρώτο μισό. Το σημερινό παιχνίδι αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρει τους τρεις βαθμούς, αφού οι «λεπίδες» οδεύουν πρόσω ολοταχώς για την Championship. Παραδόξως η ομάδα του Γουάιλντερ είναι χειρότερη εντός απ’ ό,τι εκτός έδρας τον τελευταίο καιρό, καθώς μετρά τέσσερις σερί ήττες στις οποίες δέχεται τουλάχιστον από πέντε γκολ! Στο 1.78 της Stoiximan λοιπόν, το διπλό ίσως και να αποτελεί… δώρο.

Προγνωστικά με το μεγάλο Μπάγερν – Ντόρτμουντ για κλείσιμο

Κλείνουμε με το ματς της ημέρας όχι μόνο στην Bundesliga αλλά και όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Der Klassiker το αποκαλούν τα μέσα στη Γερμανία, αν και οι φίλαθλοι (δικαίως) δεν υιοθετούν ιδιαίτερα αυτό τον όρο. Κι αυτό γιατί η διαφορά Μπάγερν και Ντόρτμουντ είναι χαώδης σε κάθε τομέα. Καλύτερη ένδειξη αυτού δεν υπάρχει από τα μεταξύ τους αποτελέσματα από τον Νοέμβριο του 2019: δέκα νίκες της Μπάγερν και μία ισοπαλία σε έντεκα ματς! Μόνο σε δύο από αυτά τα παιχνίδια πέτυχαν λιγότερα από τρία γκολ οι Βαυαροί, με πέντε «τεσσάρες» (συμπεριλαμβανομένου του 0-4 στον πρώτο γύρο). Οι μπουκ βέβαια είναι υποψιασμένοι βάζοντας τις αποδόσεις του άσου και του over στα τάρταρα. Γι’ αυτό εμείς θα βρούμε αξία στις στατιστικές κατηγορίες, παίρνοντας τις 19+ τελικές της Μπάγερν στο 2.25 της Novibet. Στο 20,2 γενικά και 21,4 εντός έδρας βρίσκουμε τον μέσο όρο φέτος για την ομάδα του Τούχελ, που παρότι βρίσκει απέναντί της μια άμυνα καλύτερη από τον μέσο όρο της Bundesliga, πάντα κυριαρχεί κόντρα στους Βεστφαλούς.

Super Προσφορά* με δώρα Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση!

Περισσότερα

Click to comment

Trending