Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Εξτρεμιστική συμπεριφορά Κούγια καταγγέλει η ΑΕΚ (video)

 

Έκπληκτοι έμειναν στην ΑΕΚ από την ακραία συμπεριφορά του εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού Κούγια, που καθ΄ όλη την διάρκεια της παρουσίας του στην OPAP Arena, επιδόθηκε σε ανάρμοστη συμπεριφορά προς τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ!

Είναι χαρακτηριστική η θέση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, που κάνει λόγο για “εξτρεμιστική συμπεριφορά” από πλευράς του αντιπροέδρου!

«Με μεγάλη μας λύπη πρέπει να σημειώσουμε πως χθες στην OPAP Arena, είχαμε πρωτοφανή προκλητικά φαινόμενα που ευτυχώς αγνοήθηκαν από τον κόσμο μας, που ανταποκρίθηκε πλήρως στις εκκλήσεις μας πριν το παιχνίδι να μη δώσει σημασία.

Επειδή ήμασταν σίγουροι πως θα υπάρξουν.

Δυστυχώς ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Κούγιας, με την εμφάνιση του στο μπαλκόνι της σουίτας της φιλοξενούμενης ομάδας, άρχισε να προκαλεί τους φιλάθλους μας που βρίσκονταν κοντά.

Υπήρξαν ύβρεις, χειρονομίες, αρχικά ειρωνικές και μετά χυδαίες.

Επαναλαμβάνουμε πως είναι προς τιμήν των φιλάθλων μας, πως αγνόησαν αυτή την εξτρεμιστική συμπεριφορά που είναι πρωτοφανής στο γήπεδο μας», αναφέρεται συγκεκριμένα από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.
Για να καταλήξει η σχετική ενημέρωση: «Πρέπει να τονίσουμε πως η συμπεριφορά του συγκεκριμένου προσώπου ήταν απόλυτα μεμονωμένη σε σχέση με τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού.

Για τους οποίους (του Κούγια φυσικά συμπεριλαμβανομένου) φροντίσαμε για μια ακόμη φορά να έχουν την καλύτερη δυνατή φιλοξενία.

Κι από πλευράς τους υπήρξε πλήρης συνεργασία, δεν έχουμε κανένα παράπονο, με αποτέλεσμα να μην υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα όπως δεν έχει υπάρξει και τις προηγούμενες φορές που έχουμε φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό.

Ουδέποτε έχουμε προκληθεί, ούτε εμείς φυσικά έχουμε προκαλέσει ποτέ στο Φάληρο και δείχνουμε αντίστοιχο πνεύμα συνεργασίας.

Μέχρι που ήρθε χθες ο συγκεκριμένος παράγοντας για να δούμε αυτή την μεμονωμένη συμπεριφορά που δεν βλέπεις πλέον στην Ελλάδα ούτε σε γήπεδο τρίτης ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο έτερος αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού κ. Αγραφιώτης κάλεσε ο ίδιος τον συγκεκριμένο παράγοντα να σταματήσει αυτή την συμπεριφορά».

Δείτε και το σχετικό video

Click to comment
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ24 λεπτά ago

Ο Πανιώνιος ηττήθηκε από την Βαζούτας στη Νέα Σμύρνη

SUPERLEAGUE2 ώρες ago

Το συγκινητικό βίντεο της Σέφιλντ προς τιμήν του Μπάλντοκ

SUPERLEAGUE 23 ώρες ago

ΠΑΕ Διαγόρας: «Ο Ερασιτέχνης αποτελείται αποκλειστικά από 3 μέλη της Θύρας 6»

ΜΠΑΣΚΕΤ5 ώρες ago

Πρόβλημα με Στρους στους Καβαλίερς

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ6 ώρες ago

Από τις 2 έως τις 6 Απριλίου 2025 ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2025

SUPERLEAGUE8 ώρες ago

Λευκό απουσιολόγιο στα Σπάτα | Παρουσία Ριμπάλτα-Ηλιόπουλου η προπόνηση

SUPERLEAGUE 29 ώρες ago

“Μετακομίζει” στην Αθήνα ο Διαγόρας Ρόδου | Παραιτήθηκε ο Θωμάς Γράφας από τον πάγκο της ομάδας

ΜΠΑΣΚΕΤ11 ώρες ago

Εκτός προπόνησης ο Πετρούσεφ, αμφίβολος για το ματς με τη Ζάλγκιρις

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ12 ώρες ago

Ολυμπιακός και Εθνικός διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

SUPERLEAGUE14 ώρες ago

Ο Μπάλντοκ ήταν νεκρός τουλάχιστον πέντε ώρες πριν εντοπιστεί στην πισίνα

Trending