Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Πίστη για την παραμονή

 

Ικανοποίηση στον Βόλο για την αγωνιστική άνοδο της ομάδας

Το παιχνίδι – τελικός με την Κηφισιά ανήκει στο παρελθόν, όμως όλοι στον Βόλο είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιημένοι όπως και βέβαιοι για την συνέχεια και την τελική νίκη, που δεν είναι άλλη από την παραμονή στην κατηγορία.

Μία χρονιά που ξεκίνησε στραβά, εξελίχθηκε με τον ίδιο τρόπο με την ομάδα να ψάχνεται γενικώς, τώρα στο πιο κρίσιμο και καθοριστικό σημείο τα πάντα αλλάζουν!

Βλέπουμε έναν Βόλο με πείσμα, πάθος και θέληση, όπως και με παραγωγικότητα, κάτι που είχαμε ξεχάσει από τον περσινό πρώτο super γύρο του πρωταθλήματος…

Όπως τόνισε και ο ίδιος ο Χρήστος Κόντης, η ομάδα πλέον παράγει φάσεις με αποτέλεσμα να σκοράρει.

Το είδαμε αυτό στο καθοριστικό παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου κόντρα στον ΟΦΗ, που έβαλε 3 γκολ.

Το είδαμε στην Τρίπολη στην πρεμιέρα των play out με τον Βόλο να σκοράρει 2 τέρματα χωρίς να δεχθεί κανένα και φυσικά το είδαμε και το Σάββατο που μας πέρασε, όταν ο Βόλος διέλυσε την ομάδα της Κηφισιάς με 4-1!!!

Εννοείται ότι η εμφάνιση της Βολιώτικης ομάδας ήταν ανάλογη με το τελικό σκορ, μιας ομάδας που ανεβάζει συνεχώς στροφές και δείχνει έτοιμη να “κλειδώσει” την παραμονή της στην κατηγορία χωρίς να την μετατρέψει την όλη υπόθεση σε θρίλερ.

Αυτό το αφήνει για τους άλλους “υποψήφιους” προς τα κάτω…

Και όλα αυτά βέβαια έχοντας τιμωρηθεί με τον πλέον σκληρό τρόπο από την γνωστή υπόθεση Τεττέι, που πλήγωσε πάρα πολύ τον οργανισμό του Βόλου.

Όμως τον πείσμωσε, αυτή είναι η αλήθεια.

Το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεται μέσα στις τέσσερις γραμμές και όχι σε δικαστικές αίθουσες! Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο, είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από ποδόσφαιρο!

Ο Βόλος όμως έστω κι έτσι, προσπέρασε την Κηφισιά, την άφησε 3 πόντους πίσω του, προσπέρασε και τον Παναιτωλικό και πλησιάζει τον ΟΦΗ.

Επόμενο ματς αυτό στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, το ερχόμενο Σάββατο (19:30) σε ένα ματς που οι κυανέρυθροι θα πάνε για να το κερδίσουν και να τελειώνουν από το άγχος της παραμονής.

Μόνο μελανό σημείο από την ξεγυρισμένη “τεσσάρα” με την ομάδα των βορείων προαστείων, η αποβολή του Ντε Καμπς, έναν από τους κορυφαίους του στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Σίγουρα είναι πλήγμα για τον Βόλο, όμως ο Χρήστος Κόντης θα βρει λύση, πόσο μάλιστα αν είναι στην διάθεσή του ο Τάσος Τσοκάνης που ένα πρόβλημα τραυματισμού από το παιχνίδι της Τρίπολης τον άφησε εκτός.

 

Trending