Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι Προγνωστικά & Ανάλυση αγώνα

Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα στον πρώτο προημιτελικό του Champions League ανάμεσα σε Ισπανούς και Άγγλους.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά για μια αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τρίτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» (83.168), Μαδρίτη.
  • Διαιτητής: Φρανσουά Λετεσιέ.
  • Η Σίτι μετρά τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες στις δέκα αναμετρήσεις της με τη Ρεάλ.
  • Ως γηπεδούχος η Ρεάλ έχει απολογισμό 3-1-1 απέναντι στην Σίτι.
  • Σε επτά από τα δέκα μεταξύ τους ματς επιβεβαιώθηκε το goal/goal.
  • Η Ρεάλ μετρά 24 νίκες, 14 ισοπαλίες και 17 ήττες απέναντι σε ομάδες από την Αγγλία, ενώ η Σίτι έχει απολογισμό 13-7-10 κόντρα σε ομάδες από την Ισπανία.

Ρεπορτάζ Ρεάλ Μαδρίτης

Με το 1-0 στη Γερμανία ως «μαξιλαράκι», η Ρεάλ προκρίθηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στα προημιτελικά του Champions League κόντρα στη Λειψία. Μπορεί να μην έπεισε με την απόδοσή της και να έδωσε δικαιώματα, αλλά τελικά πήρε την ισοπαλία με 1-1 και έκανε τη δουλειά. Μπαίνει στην συγκεκριμένη αναμέτρηση με αρκετά μειωμένα προβλήματα σε σχέση με το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά και με έξτρα ξεκούραση, καθώς δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα λόγω του τελικού κυπέλλου.

Stat attack: Σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε εντός έδρας ματς της κέρδισε με no goal.

Απουσίες: Αλάμπα και Κουρτουά οι μοναδικοί απόντες.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-1-2): Λούνιν – Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Ρούντιγκερ, Μεντί – Βαλβέρδε, Τσουαμενί, Κρόος – Μπέλινγχαμ – Ροντρίγκο, Βινίσιους.

Ρεπορτάζ Μάντσεστερ Σίτι

Δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα, όπως ήταν αναμενόμενο, απέναντι στην Κοπεγχάγη και εξασφάλισε τη θέση της στην προημιτελική φάση του Champions League. Με 3-1 κέρδισε στη Δανία, με 3-1 και στο «Έτιχαντ» σε ένα ματς που τα πάντα συνέβησαν στο πρώτο ημίχρονο. Προέρχεται από τη νίκη με 4-2 στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, η οποία μείωσε τη διαφορά της από την κορυφή της Premier League στον ένα βαθμό. Παρότι έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 3’, κατάφερε να φτάσει σε μια επιβλητική ανατροπή με δύο γκολ του Ντε Μπρόινε (13’, 70’), ένα του Λιούις (47’) κι ένα του Χάαλαντ (66’). Οι γηπεδούχοι απλώς μείωσαν στο τέλος, με τους «πολίτες» έτσι να παραμένουν στην τρίτη θέση.

Stat attack: Έχει κερδίσει σκοράροντας ακριβώς τρία γκολ και στα οκτώ φετινά ματς της για το Champions League.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι Γουόκερ και Ακέ, ενώ ο Γκβάρντιολ είναι αμφίβολος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Έντερσον – Ακάντζι, Στόουνς, Ντίας, Γκβάρντιολ – Ρόδρι, Μπερνάρντο Σίλβα – Φόντεν, Ντε Μπρόινε, Ντοκού – Χάαλαντ.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι Προγνωστικά

Ρεάλ – Σίτι: πράξη τρίτη. Πρόπερσι η Ρεάλ, πέρσι η Σίτι, για να δούμε ποιος θα προκριθεί φέτος. Εύλογα φαβορί οι Άγγλοι για να φτάσουν στα ημιτελικά, όμως οι απουσίες στην άμυνα τους φέρνουν σε δύσκολη θέση απόψε. Θα στηρίξουμε την έδρα και την εμπειρία της Ρεάλ με το combo 1Χ & over 1,5 στο 1.85 της Interwetten.

Περισσότερα

Click to comment

Trending