Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πάθος και έδρα οδηγούν στο 2.85

προγνωστικά στοιχήματος

Τρεις επιλογές από την αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με την Ατλέτικο Μαδρίτης περιλαμβάνουν τα προγνωστικά του Bats.

Προγνωστικά στοιχήματος: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

Τρίτη σήμερα με τις ρεβάνς των προημιτελικών του Champions League να ξεχωρίζουν. Μπορεί το Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν να συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα, όμως για τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος θα ασχοληθούμε με το ματς Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι «ροχιμπλάνκος» ήταν εντυπωσιακοί στο πρώτο ημίχρονο του πρώτου αγώνα και προηγήθηκαν με 2-0, αφού κυριάρχησαν απόλυτα. Αφού κατάφερε να διατηρήσει σε αξιοπρεπή επίπεδα το σκορ η Ντόρτμουντ, μπήκε στο δεύτερο μέρος με σκοπό να μειώσει και να αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης. Ενώ ζορίστηκε αρκετά, στα τελευταία λεπτά πίεσε και όχι μόνο βρήκε το γκολ αλλά είχε και δύο δοκάρια.

Τελείως διαφορετικά τα δεδομένα του σημερινού αγώνα, με τους Βεστφαλούς να παρουσιάζουν άλλη εικόνα στο γήπεδό τους. Η ατμόσφαιρα αναμένεται εκρηκτική ώστε να ωθήσει το σύνολο του Τέρζιτς σε μια μεγάλη ανατροπή, απέναντι σε μια Ατλέτικο που θα παίξει αμυντικά για να διατηρήσει το προβάδισμά της. Ωστόσο, η φετινή έκδοση της ομάδας του Σιμεόνε δε θυμίζει σε καμία περίπτωση εκείνη που έφτασε σε ημιτελικούς και τελικούς Champions League. Το μομέντουμ κι ο κόσμος μπορούν να δώσουν στην Μπορούσια την ανατροπή.

Αρχικά θα πάμε με την πρόκριση της Ντόρτμουντ με απόδοση 2.85, ενώ και οι over 5,5 κάρτες στο 2.41 του Betshop θα μπουν στις επιλογές μας. Η Ατλέτικο δεν έχει κανέναν ενδοιασμό όσον αφορά το σκληρό παιχνίδι σε τέτοια ματς, ενώ η σημασία του αγώνα θα ανεβάσει τις εντάσεις και στην αντίπερα όχθη. Επιπλέον θα πάμε και με τις 18+ τελικές της Ντόρτμουντ στο 2.10 της Novibet, δεδομένης της κυριαρχίας που αναμένεται να έχει στον αγωνιστικό χώρο η γηπεδούχος.

Super Προσφορά* με δώρα Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση!

Μονό
22:00

Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

Πρόκριση Ντόρτμουντ

2.85
BET: 21 units
Ειδικό
22:00

Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

Over 5,5 κάρτες

2.41
BET: 25 units
Ειδικό
22:00

Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

Ντόρτμουντ 18+ προσπάθειες για γκολ

2.10
BET: 29 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending