Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παρί Σεν Ζερμέν προγνωστικά & ανάλυση αγώνα

Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα στη ρεβάνς της Βαρκελώνης, με τους Καταλανούς να έχουν το προβάδισμα πρόκρισης.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν προγνωστικά από την έτερη αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τρίτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Ολίμπικο» (54.367), Βαρκελώνη.
  • Διαιτητής: Ιστβάν Κόβατς.
  • Πρώτο ματς: Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα 2-3.
  • Η Μπαρτσελόνα έχει ελαφρύ προβάδισμα με απολογισμό 5-4-4 στις 13 αναμετρήσεις τους.
  • Εντός έδρας η Μπαρτσελόνα μετρά τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα απέναντι στην Παρί.
  • Σε έντεκα από τα 13 μεταξύ τους ματς επιβεβαιώθηκε το goal/goal.
  • Η Μπαρτσελόνα έχει απολογισμό 15-10-6 απέναντι σε ομάδες από τη Γαλλία, ενώ η Παρί μετρά 15 νίκες, δέκα ισοπαλίες και 14 ήττες κόντρα σε ομάδες από την Ισπανία.

Ρεπορτάζ Μπαρτσελόνα

Πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση στο Παρίσι η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 3-2 και πήρε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά. Προηγήθηκε με τον Ραφίνια στο 37’ και παρότι δέχτηκε την ανατροπή στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, επέστρεψε δυναμικά. Ο Ραφίνια σκόραρε ξανά για να ισοφαρίσει στο 62’ και ο Κρίστενσεν με κεφαλιά από κόρνερ του Γκουντογάν στο 77’ ολοκλήρωσε την ανατροπή. Οι «μπλαουγκράνα» συνέχισαν τις νίκες και στο πρωτάθλημα με το 1-0 στην έδρα της Κάντιθ. Έτσι παρέμειναν στο -8 από την κορυφή και αύξησαν τη διαφορά τους από την τρίτη Χιρόνα στους πέντε βαθμούς.

Stat attack: Στα τελευταία πέντε ευρωπαϊκά της ματς επιβεβαιώθηκε το goal/goal.

Απουσίες: Παραμένουν εκτός οι τραυματίες Γκάβι και Μπαλντέ, ενώ κι οι Κρίστενσεν και Ρομπέρτο είναι τιμωρημένοι λόγω καρτών.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τερ Στέγκεν – Κουντέ, Κουμπαρσί, Ι. Μαρτίνεθ, Κανσέλο – Πέδρι, Ντε Γιονγκ, Γκουντογάν – Γιαμάλ, Ραφίνια, Λεβαντόφσκι.

Ρεπορτάζ Παρί Σεν Ζερμέν

Ήταν κατώτερη των περιστάσεων και ηττήθηκε δίκαια με 3-2 από την Μπαρτσελόνα, επομένως χρειάζεται μια μεγάλη εμφάνιση απόψε αν θέλει να προκριθεί στην ημιτελική φάση. Πήγε στα αποδυτήρια ούσα πίσω στο σκορ μετά από γκολ του Ραφίνια (37’), όμως βγήκε από αυτά με τελείως διαφορετική εικόνα. Ο Ντεμπελέ ισοφάρισε στο 48’ κι ο Βιτίνια γύρισε το ματς στο 51’, με τους Παριζιάνους να φαίνονται ικανοί να πάρουν τη νίκη. Έμεινε εκεί όμως και τελικά δέχτηκε όχι μόνο την ισοφάριση στο 62’ αλλά και την ανατροπή στο 77ο λεπτό. Πλέον χρειάζεται νίκη με δύο γκολ διαφορά τουλάχιστον για να προκριθεί.

Stat attack: Έχει απολογισμό 10-3-0 στα τελευταία 13 εκτός έδρας ματς.

Απουσίες: Παραμένουν εκτός οι Κιμπεμπέ, Ρίκο και Κουρζαβά, ενώ ο Μουκιελέ είναι αμφίβολος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντοναρούμα – Χακίμι, Μαρκίνιος, Μπεράλντο, Λ. Ερναντέζ – Ζαιρ-Εμερί, Φ. Ρουίθ, Βιτίνια – Ντεμπελέ, Εμπαπέ, Γκ. Ράμος.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν προγνωστικά

Με βάση αυτά που είδαμε στο πρώτο παιχνίδι η Μπαρτσελόνα έχει τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση. Βέβαια θα ήταν λάθος να ξεγράψουμε τελείως την Παρί. Απλώς η εκτός έδρας παρουσία της στο Champions League και η ξεκάθαρη αδιαφορία που επιδεικνύει ο Εμπαπέ μειώνουν αρκετά τις ελπίδες της. Πάμε με την ισοπαλία που θα βολέψει και τους γηπεδούχους, στο 3.70 της Interwetten.

Περισσότερα

Click to comment

Trending