Connect with us
Advertisement

Uncategorized

Τώρα είναι τα δύσκολα

 

Ο Βόλος με δύο νίκες θα παίζει πάλι στην Super League

Το είχαμε γράψει στο τέλος της 4ης αγωνιστικής, ότι έτσι όπως πήγαν τα πράγματα ο Βόλος θα χρειαστεί να κάνει δύο νίκες στα τελευταία τρία ματς.

Στην 5η αγωνιστική όχι μόνο ο Βόλος δεν βρήκε την μία από τις δύο που θέλει, αντίθετα γνώρισε την πρώτη του ήττα σ΄ αυτά τα play-out που πλέον γίνονται θρίλερ (και) γι΄ αυτόν!

Τα… εύκολα τελείωσαν, οι χαρές και τα πανηγύρια έμειναν κάπου στο Αγρίνιο και την θέση τους πήρε ο έντονος προβληματισμός κυρίως από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στην Κρήτη.

Σε ένα καθοριστικό ματς, ο Βόλος παρουσιάστηκε κατώτερος των προσδοκιών όλων όσων τον πιστεύουν…

Ο Βόλος δεν πίστεψε στον εαυτό του, ο προπονητής του κάπου το… έχασε και η ομάδα ήταν σαν να μην κατέβηκε ποτέ στο “Γεντί Κουλέ”.

Οι “εμπνεύσεις” Μύγα (επιθετικό χαφ) και Τσοκάνη (εμφανίστηκε ξαφνικά ως στόπερ) δεν έφεραν τα προσδοκούμενα για τον Κόντη αποτελέσματα.

Είπαμε: Με “πατέντες” δεν βγαίνει η χρονιά και ο Βόλος έκανε πολλές φέτος…

Θα μπορούσε ο τεχνικός του Βόλου να πάει σε ένα πιο ορθολογικό σχήμα, χρησιμοποιώντας τους δύο παίκτες (αν έκρινε ότι πρέπει να παίξουν) στις θέσεις που ξέρουν καλύτερα.

Υπάρχει και ο Ποπέσκου που συμμάζεψε κάπως την κατάσταση όταν πέρασε αλλαγή, υπάρχει (ή μήπως όχι;) και ο ξεχασμένος Ολιβέρα, ήταν και ο Ράσιτς στον πάγκο.

Πέρα από τις αστοχίες αυτές όμως, είδαμε ένα Βόλο χωρίς πάθος, τόλμη και θέληση, χωρίς ψυχολογία. Γιατί;

Η “μάχη” της Κρήτης όμως χάθηκε και δεν μπορεί να αλλάξει κάτι, παρά μόνο η εικόνα της ομάδας.

Το ερχόμενο Σάββατο η μπάλα θα “καίει” κόντρα στον βαθμολογικά αδιάφορο Πανσερραϊκό, που έχει να αντιμετωπίσει πέρα από την δική μας ομάδα και την Κηφισιά.

Κάτι που έκανε ο Ατρόμητος, με τα γνωστά αποτελέσματα…

Μήπως ήρθε η ώρα η ομάδα και ο περίγυρός της, να επικεντρωθούν αυστηρά στα αγωνιστικά πλάνα και στα του οίκου της;

Μήπως για παράδειγμα πρέπει να κοιτάξουμε τον διαιτητή του αγώνα ΒΟΛΟΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ και όχι αυτόν της Κηφισιάς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα;

Είδαμε σχόλια “αγανακτισμένων” φιλάθλων του Περιστερίου, μόνο που αυτοί… έλαμψαν διά της απουσίας τους από το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα των βορείων προαστείων, δεν έδειξαν να “καίγονται” και οι ίδιοι για την τελική έκβαση του αγώνα…

Όσο για τους φίλους του Βόλου, πολλοί ή λίγοι δεν έχει καμία σημασία, αυτοί σε έναν ακόμα “τελικό” μάλλον θα απουσιάσουν και πάλι αναγκαστικά, αφού τα λεφτά για τις κάμερες είναι πολλά!!!

 

Trending