Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Χωρίς Μύγα στον “τελικό”

 

Επιστρέφει ο Σιέλης με Πανσερραϊκό | Επιτακτική ανάγκη η νίκη

Παιχνίδι ζωής ή θανάτου παίζει ο Βόλος αυτό το Σάββατο, που υποδέχεται στο Πανθεσσαλικό τον Πανσερραϊκό θέλοντας αποκλειστικά τους τρεις βαθμούς.

Τίποτε άλλο…

Ο Βόλος κερδίζει και συνεχίζει να κρατά την μπάλα στα πόδια του και ταυτόχρονα αγχώνει τους αντιπάλους του, ιδιαίτερα την Κηφισιά, που αυτή είναι που περιμένει “δώρα” από τους αντιπάλους του Βόλου, όπως και του Παναιτωλικού.

Τα “δώρα” όμως για την ομάδα των βορείων προαστείων, πρέπει να σταματήσουν και να μείνουν στις αίθουσες των δικαστηρίων, γιατί πολύ απλά αν η Κηφισιά δεν είχε πάρει εκείνο το ματς με τον Βόλο στα “χαρτιά”, ήδη θα έκανε σχέδια για την επιστροφή της στο “θρυλικό” (σύμφωνα με τους ανθρώπους της) “Ζηρίνειο” και στην S L 2.

Έστω και με το προκλητικό αυτό “δώρο”, τα πράγματα είναι δύσκολο να αλλάξουν αν ο Βόλος κάνει αυτό που πρέπει και μπορεί: Να νικήσει Πανσερραϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα.

Ένα – ένα όμως τα δύο τελευταία βήματα που απομένουν ως την επίτευξη του στόχου της παραμονής.

Πρώτα ο Πανσερραϊκός, που είναι μεν βαθμολογικά αδιάφορος, όμως αν εξαιρέσουμε το κακό παιχνίδι που έκανε στο Αγρίνιο στην ήττα του με 3-0, σε όλα τα άλλα έχει πάρει αποτέλεσμα.

Κάτι που απαγορεύεται να συμβεί αυτό το Σάββατο στο Πανθεσσαλικό, στο άδειο από κόσμο στάδιο της πόλης μας, από την στιγμή που οι περιβόητες κάμερες του νόμου Βρούτση, δεν λένε να τοποθετηθούν!

Αγωνιστικά ο Χρήστος Κόντης μάλλον δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον Μύγα που αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στο ματς της Κρήτης και δύσκολα θα προλάβει.

Αντίθετα επιστρέφει ο Σιέλης, που εξέτισε την ποινή του και θα αποτελέσει μαζί με τον Καλογερόπουλο, το βασικό κεντρικό δίδυμο.

Trending