Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Άπαντες… παρόντες!!

 

Η αποστολή του Βόλου για τον “τελικό” με τον Πανσερραϊκό

Άπαντες παρόντες!

Στο πιο κρίσιμο – μέχρι το επόμενο βέβαια αν χρειαστεί – παιχνίδι της σεζόν, ο Βόλος θα υποδεχτεί τον Πανσερραϊκό δίχως το παραμικρό πρόβλημα!

Ο Χρήστος Κόντης είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα, από την στιγμή που και ο Μύγας μπήκε στην αποστολή, αν και δεν είναι στον απόλυτο βαθμό ετοιμότητας.

Ο Βόλος λοιπόν παίζει τα ρέστα του αύριο Σάββατο με τον Πανσερραϊκό, ξέρει ότι με νίκη κρατά την μπάλα στα δικά του πόδια και στην χειρότερη περίπτωση, δηλαδή νίκες και της Κηφισιάς, όπως και του Παναιτωλικού, θα χρειάζεται μία ακόμα νίκη αυτή την φορά στα Γιάννινα για να σωθεί.

Δύο βήματα λοιπόν απέμειναν για να ολοκληρωθεί το θρίλερ της παραμονής και ο Βόλος θέλει και πρέπει δηλαδή να κάνει το πρώτο, με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό, που έρχεται άνετος, βαθμολογικά αδιάφορος και σαφώς επικίνδυνος.

Αλλά το αίσθημα επιβίωσης των κυανέρυθρων της πόλης μας, πρέπει να υπερισχύσει και οι τρεις υπέρ πολύτιμοι βαθμοί, να μείνουν στον Βόλο!

Η αποστολή

Κόβατς, Κόστιτς, Άλχο, Μύγας, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Ασλανίδης, Τάχατος, Λούνα, Κίτσος, Ντε Καμπς, Μπερτόγλιο, Γκλάβτσιτς, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Κόμπα, Τρουιγιέ, Ασεχνούν, Ποπέσκου, Μωραΐτης, Γκαρσία 

Trending