Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Άλμα παραμονής

 

Μόνο νίκη σήμερα (8μμ) ο Βόλος κόντρα τον Πανσερραϊκό στο άδειο στάδιο

 

Το πρώτο βήμα παραμονής θα κάνει απόψε (20:00/ Cosmote Sport 3) ο Βόλος κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Η ομάδα της πόλης μας, θα… νικήσει – γιατί πρέπει και γιατί μπορεί – τον Πανσερραϊκό στο άδειο από κόσμο (…κάμερες) Πανθεσσαλικό και στην ουσία θα πετύχει άλμα παραμονής!

Την ίδια ώρα που ο Βόλος θα φιλοξενεί τον βαθμολογικά αδιάφορο Πανσερραϊκό, η Κηφισιά θα υποδέχεται τον ήδη υποβιβασμένο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Παναιτωλικός θα παίζει στο Αγρίνιο με τον ¨μισό” Ατρόμητο, που ό,τι ήταν να δώσει το έδωσε στο Πανθεσσαλικό στο ισόπαλο (2-2).

Αυτό όμως δεν απασχολεί τους κυανέρυθρους του Χρήστου Κόντη, από την στιγμή που έχουν την μπάλα στα πόδια τους.

Δεν περιμένουν “δώρα” τα οποία βεβαίως και είναι καλοδεχούμενα, όπως και απρόσμενα τώρα που ο κάθε πόντος είναι ικανός να κοστίσει ή να χαρίσει την παραμονή.

Ο Βόλος ξέρει ότι με δύο νίκες, απόψε με τον Πανσερραϊκό και την τελευταία αγωνιστική στ Γιάννινα, θα είναι και τη νέα σεζόν σουπερλιγκάτος!

Παρότι μπήκε… φορτσάτος ο Βόλος στα play-out, πανηγυρίζοντας τρεις διαδοχικές νίκες κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης (0-2), Κηφισιά (4-1) και Παναιτωλικό (0-1) και ξεφεύγοντας από την επικίνδυνη ζώνη, έμπλεξε πάλι, αφού το εντός έδρας ισόπαλο 2-2 με τον Ατρόμητο, ακολούθησε την προηγούμενη εβδομάδα η ήττα με 2-1 από τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Τώρα, η ομάδα του Χρήστου Κόντη καλείται να κερδίσει και να «αγκαλιάσει» την παραμονή, δεδομένου ότι στην τελευταία αγωνιστική όπως γράψαμε, θα αντιμετωπίσει τον ήδη υποβιβασμένο ΠΑΣ Γιάννινα.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Έλληνας προπονητής είδε αρκετούς ποδοσφαιριστές του να επιστρέφουν στις προπονήσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αφού θα έχει ξανά στην διάθεσή του Σιέλη, και Τάχατο, ενώ εκτός έμεινε 0 Ράσιτς.

Η αποστολή του Βόλου: Κόβατκς, Κόστιτς, Άλχο, Μύγας, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Ασλανίδης, Τάχατος, Λούνα, Κίτσος, Ντε Καμπς, Μπερτόγλιο, Γκλάβτσιτς, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Κόμπα, Τρουιγιέ, Ασεχνούν, Ποπέσκου, Μωραΐτης, Γκαρσία

Από την άλλη, η Πανσερραϊκός έρχεται στην αποψινή αναμέτρηση χωρίς να έχει το παραμικρό άγχος, αφού εξασφάλισε από την προηγούμενη εβδομάδα την παρουσία του στη Stoiximan Super League της επόμενης σεζόν!

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία επικράτησε 2-1 του ΠΑΣ χάρη στα γκολ των Τόμας και Ουάρντα (με πέναλτι) από το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, έχοντας πλέον 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα στο μίνι πρωτάθλημα τω playouts, με 3-0 στην πρεμιέρα και στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό.

Στα αγωνιστικά, o Ουρουγουανός τεχνικός, ο οποίος δεν ανακοίνωσε αποστολή, δεν μπορεί να υπολογίζει τόσο στις υπηρεσίες των Αυλωνίτη και Ουεντραόγκο, οι οποίοι συμπλήρωσαν κάρτες και είναι τιμωρημένοι, όσο και του Μπέργκστρεμ, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.

Επιστρέφει ο Μορέιρα, ο οποίος ήταν τιμωρημένος και δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας κόντρα στον ΠΑΣ.

Στις δύο φετινές συναντήσεις των δύο ομάδων, ο Βόλος είχε πάρει τη νίκη με 1-0 στο Πανθεσσαλικό με σκόρερ τον Μωραΐτη, με πέναλτι στο 54ο λεπτό, ενώ για τον δεύτερο γύρο, τον περασμένο Ιανουάριο στις Σέρρες, οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες 2-2. Συνολικά, Βόλος και Πανσερραϊκός έχουν τεθεί αντιμέτωποι πέντε φορές στο παρελθόν, με τον Βόλο να έχει δύο νίκες, ενώ τρία μεταξύ τους ματς ολοκληρώθηκαν ισόπαλα.

Πιθανές ενδεκάδες:

Βόλος (Κόντης, 4-2-3-1): Κόβακς – Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα – Ντε Καμπς, Γκλάβτσιτς – Κόμπα, Μπερτόγλιο, Ασενχούν – Γκαρσία

Πανσερραϊκός (Γκαρσία, 4-2-3-1): Κατσίκας – Δεληγιαννίδης, Διαμαντής, Θυμιάνης, Παταυράκης – Στάικος, Μορέιρα – Ντανκερλούι, Τόμας, Ουάρντα – Άλεξιτς

Διαιτητής: Ζαμπάλας
Βοηθοί: Μωϋσιάδης, Κόλλιας
Τέταρτος: Τσέτσιλας
VAR: Βεργέτης
AVAR: Σαμοϊλης

Trending