Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Δεύτερος ημιτελικός της Eurovision με ελληνικό ενδιαφέρον και ο Νίκος Κλάδος έχει μια ανατροπή στο 6.20 κι ένα δυνατό Ζάρι

Προγνωστικά Eurovision: Το οπλοπολυβόλο της Μάλτας

Καλησπέρα σε όλους. Η Eurovision και ο δεύτερος ημιτελικός έχει περισσότερες ευκαιρίες για κέρδος. Φυσικά υπάρχει και η ελληνική συμμετοχή με το «Ζάρι» να χαρίζει αποδόσεις διαμαντάκια. Πάμε στα προγνωστικά.

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Το τραγούδι από μόνο του δεν λέει και πολλά. Η τραγουδίστρια όμως έχει φωνάρα, χορευτικές ικανότητες ωραίο vibe. Έχει αυτό το κάτι που ψάχνουν πολλές χώρες. Μέσα σε όλο αυτό, όσο κι αν χτυπιέται στη σκηνή δεν χάνει ούτε νότα. Η απόδοση για πρόκριση της Μάλτας στον τελικό είναι στο 3.60 που είναι πολύ καλή απόδοση. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα είναι οι «σύμμαχοι» της Μάλτας. Στον δεύτερο ημιτελικό ψηφίζουν η Ιταλία και η Ισπανία που είναι υπέρ της.

Προγνωστικά Eurovision: Δεν χάνουμε με «Ζάρι»

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Το τραγούδι από την κυκλοφορία του δίχασε. Σε κάποιους άρεσε σε κάποιους όχι άλλοι άλλαξαν γνώμη. Σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητο, και το ίδιο συνέβη και στους ευρωπαίους. Τους έκανε το κλικ αμέσως. Κι εμείς φυσικά που έχουμε το στοίχημα στο αίμα μας ξέρουμε πως με το όνομα «Ζάρι» δεν χάνουμε.

Με λίγα λόγια στο δεύτερο ημιτελικό υπάρχουν τρία φαβορί. Ελλάδα Ελβετία Ολλανδία. Εδώ την κατάταξη την κρίνει η σειρά εμφάνισης. Η Ελβετία θα τραγουδήσει μετά την Ελλάδα και αν κρίνω από τις μέχρι τώρα αντιδράσεις δεν θα πάρει τη σημασία που θέλει. Ακόμα το «Ζάρι» θα έχουν στο μυαλό τους. Η Ολλανδία θα εμφανιστεί τελευταία και αυτός είναι ο λόγος που η απόδοση της είναι τόσο χαμηλά για να κερδίσει τον ημιτελικό. Στα στοιχηματικά τώρα δυο ωραία σημεία που θα μας χαρίσει απλόχερα η Σάττι. Στο 1.90 η απόδοση να είμαστε στο top 3 του δεύτερου ημιτελικού. Είπαμε τα φαβορί είναι τρία άρα πολύ τίμιο. Επόμενο είναι το H2H Ελλάδας και Ελβετίας με νικήτρια την Ελλάδα στο 2.40.

Βέλγιο και Σαν Μαρίνο μας χαρίζουν το 4.50 και το 6.20

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Εδώ έχουμε μια περίπτωση που η μια απόδοση μας δίνει και την άλλη και θα το εξηγήσω αμέσως. Δέκα χώρες θα πάρουν την πρόκριση στον ημιτελικό και λίγο πολύ οι οκτώ ίσως και εννιά είναι γνωστές. Αυτό σημαίνει πως θα υπάρξουν σίγουρα εκπλήξεις αλλά μετρημένες στα δάχτυλα. Το Βέλγιο για κάποιο λόγο στοιχηματικά είναι φαβορί. Το τραγούδι δεν είναι κακό αν και μπαλάντα, αλλά ο Βέλγος τραγουδιστής Musti δεν το υποστηρίζει. Όχι ότι δεν θέλει απλά δεν μπορεί ούτε φωνητικά ούτε σκηνικά. Οι Βέλγοι θα πέσουν από τα σύννεφα σε τυχόν αποκλεισμό εμείς που θα πληρωθούμε το 6.20 όχι.

Έτσι λοιπόν ανοίγει η πόρτα του τελικού για το Σαν Μαρίνο. Ένα συγκρότημα με όνομα «Megara» και ένα ροκ τραγούδι από τα λίγα του διαγωνισμού. Ωραία σκηνική παρουσία και εντυπωσιακή που κερδίζει το κοινό. Τόσο κιτς όσο θέλει ο διαγωνισμός. Θα τη δούμε μετά τη Λετονία που δεν έχει ελπίδες και πριν τη Γεωργία που είναι διαφορετικού στυλ. Γενικά στη θέση εμφάνισης του κάνει αίσθηση. Στην ουσία περιμένει να μείνει ένα φαβορί εκτός για να περάσει και δεδομένου ότι το Βέλγιο δεν πείθει όλα είναι ανοιχτά. Ένα ακόμα στοιχείο βέβαια  είναι ότι οι «Megara» είναι Ισπανοί και πέρσι δεν πέρασαν από τον ισπανικό τελικό. Το κοινό βέβαια τους ψήφισε και πολύ πιθανόν οι Ισπανοί να τους στηρίξουν και φέτος. Με λίγα λόγια το 4.50 της πρόκρισης τους μπορεί να επαληθευθεί.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Eurovision 2024

Πρόκριση

Μάλτα – Ναι

3.60
BET: 25 units
Eurovision 2024

Top 3 – 2ος Ημιτελικός

Ελλάδα – Ναι

1.90
BET: 40 units
Eurovision 2024

2ος Ημιτελικός – H2H Ελλάδα – Ελβετία

Ελλάδα

2.40
BET: 40 units
Eurovision 2024

Πρόκριση

Σαν Μαρίνο – Ναι

4.50
BET: 20 units
Eurovision 2024

Πρόκριση

Βέλγιο – Όχι

6.20
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending