Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ισοπαλία, γκολ και τίτλος #Blackbird

Προγνωστικά: Στήλη με αναμετρήσεις από Ελλάδα και Κύπρο έχει σήμερα ο Παναγιώτης Μαυρόπουλος με αποδόσεις από 3.10 έως και 4.25

Προγνωστικά: Τετραπλασιασμός των αδιάφορων

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Να ευχηθώ σε όλους Χριστός Ανέστη για αρχή σε όλον τον κόσμο με υγεία και κέρδη.  Δύο αναμετρήσεις θα μας απασχολήσουν στα σημερινά μας προγνωστικά σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ξεκινάμε από την Super League και την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Βόλο. Υποβιβασμένη η ομάδα των Ιωαννίνων, ωστόσο την περασμένη αγωνιστική, κέρδισε την Κηφισιά και την έσυρε στην δεύτερη κατηγορία. Χωρίς άγχος απέδωσαν, πέτυχαν τρία τέρματα και θέλουν να κλείσουν την παρουσία τους στην μεγάλη κατηγορία με μια νίκη.

Σώθηκε και μαθηματικά η ομάδα της Θεσσαλίας, αφού η νίκη της επί του Πανσερραϊκού, συνδυαστικά με την ήττα της Κηφισιάς, την κράτησε στην κατηγορία. Ο Χρήστος Κόντης ανέλαβε την αποστολή να σώσει την ομάδα και τα κατάφερε, Υπάρχει η δυνατότητα για αλλαγές και δοκιμές και εκτιμώ πως έτσι θα κινηθεί.

Όλα έχουν κριθεί στα play outs. Αδιάφορες οι δύο ομάδες, θα παίξουν πιο ελεύθερα πιστεύω. Η ισοπαλία συνδυαστικά με το αμφίτερμα έχει τύχει και το 4.25 δεν περνάει απαρατήρητο.

Είναι και πάλι στην πηγή, πρέπει όμως να «πιεί» το νερό

Επόμενη αναμέτρηση στην Κύπρο. Τελευταία αγωνιστική στην μεγαλόνησο και στο «ΓΣΠ» αναμετρώνται ο ΑΠΟΕΛ με την ΑΕΚ Λάρνακας. Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες με 72 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν στο ντέρμπι των «αιωνίων» με την Ομόνοια με 1-0, ωστόσο έχουν ακόμα το πάνω χέρι, αφού απόψε βολεύονται και με την ισοπαλία, αφού στην ισοβαθμία υπερτερούν. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο, το sold out έγινε γρήγορα, καθώς η δίψα είναι μεγάλη, αφού ο τελευταίος τίτλος ήταν το πρωτάθλημα του 2019.

Από την άλλη η ΑΕΚ Λάρνακας  είχε αγκαλιά το τρίποντο, όμως ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις από την Ανόρθωση. Αν έμενε το 1-0 για την ΑΕΚ, οι «σκαλιώτες» θα σήκωναν την πολυπόθητη κούπα και με ισοπαλία, ενώ σήμερα θέλει μόνο την νίκη, ώστε να κατακτήσει το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της ως ΑΕΚ Λάρνακας.

Η ατμόσφαιρα θα είναι «καυτή» καθώς η προσμονή είναι μεγάλη. Η διαίσθηση μου λέει πάντως ήρθε η ώρα της ΑΕΚ. Εδώ και δέκα χρόνια φτάνει στην πηγή και δεν πίνει νερό. Φέτος δεν ξεκίνησε καλά, όμως κατάφερε να κάνει ένα εκπληκτικό σερί και να πλασαριστεί ψηλά στην βαθμολογία. Θα είναι ο ιδανικός τρόπος να κλείσει αυτή η χρονιά για την ΑΕΚ Λάρνακας.

Σούπερ προσφορά* γνωριμίας χωρίς κατάθεση!

Περισσότερα

Click to comment

Trending