Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Να το χαρεί και να νικήσει

Πέφτει η αυλαία στα Γιάννενα (8μμ Novasports 4)  για τον Βόλο και τον τοπικό ΠΑΣ

Οι Ηπειρώτες – δυστυχώς – δίνουν το τελευταίο τους παιχνίδι στην Stoiximan Super League, αφού η νέα σεζόν θα τους βρει στην λίγκα 2. Όσο για τον Βόλο, τέλος καλό όλα καλά, από την στιγμή που σώθηκε μία κακή χρονιά και η ομάδα της πόλης μας, θα παίζει και του χρόνου στο κορυφαίο επαγγελματικό πρωτάθλημα της χώρας!

Επιτυχία, έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα…

Ήταν μία περίεργη χρονιά για τον εφτάψυχο Βόλο, που είδε τον χάρο με τα μάτια του, όμως δεν λύγησε, πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις και τα κατάφερε!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αποχαιρετά λοιπόν την πρώτη κατηγορία και μπαίνει σε ένα νέο κύκλο, στον οποίο θα κληθεί να χτίσει από την αρχή την ομάδα του και να επιστρέψει (αν μπορεί) το συντομότερο δυνατό στα “σαλόνια”, αφού το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη τον σύλλογο της Ηπείρου, όπως φυσικά και άλλες ομάδες – πόλεις της χώρας.

Ασφαλώς, το σύνολο του Γιώργου Γεωργουλόπουλου θέλει να κλείσει με ένα θετικό αποτέλεσμα την σεζόν και να αποχαιρετήσει με ψηλά το κεφάλι.

Στην τελευταία αποστολή των Ηπειρωτών δεν βρίσκονται οι Νάγκι, Παμλίδης, Τσαούσης, Μπάλαν και ο τιμωρημένος Εραμούσπε.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ: Αθανασίου, Μπακαδήμας, Μπεγκάλα, Κόντε, Σούλης, Καραχάλιος, Κιάκος, Κύρκος, Λιάσος, Τζίνο, Ροσέρο, Ροσάλες, Λεό, Σομποτσίνσκι, Τζίμας, Ναούμης, Μίνα, Παντελάκης, Πανάγου, Σόρια.

Από την άλλη μεριά, ο δικός μας Βόλος θα παίξει για πρώτη φορά φέτος χωρίς άγχος!

Σώθηκε με ένα φοβερό ντεμαράζ στα play-out και για μία ακόμη μία σεζόν, θα αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει και το χτίσιμο της ομάδας, με το ιδιοκτησιακό θέμα να συνεχίζει να βρίσκεται στην επικαιρότητα, αν και οι πρώτες κινήσεις στον σχεδιασμό ήδη έγιναν.

Ο Χρήστος Κόντης θέλει να δει την ομάδα του να παίρνει τη νίκη και να τερματίσει  – αν την βολέψουν τα αποτελέσματα –  στην πρώτη δεκάδα, όχι πως έχει και μεγάλη σημασία κάτι τέτοιο…

Χωρίς τους Κόβακς, Λούνα και Σιέλη θα κατέβουν οι «κυανέρυθροι» στο ματς, με την αποστολή να απαρτίζουν οι: Σιαμπάνης, Παπαδόπουλος, Άλχο, Μύγας, Καλογερόπουλος, Ασλανίδης, Τάχατος, Κίτσος, Ράσιτς, Ντε Καμπς, Μπερτόγλιο, Γκλάβτσιτς, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Κόμπα, Ασεχνούν, Ολιβέρα, Ποπέσκου, Μωραΐτης και Γκαρσία.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

ΠΑΣ Γιάννινα: Αθανασίου – Σόρια, Μπακαδήμας, Παντελάκης, Κιάκος – Τζίνο, Καραχάλιος, Τζίμας – Ροσέρο, Κόντε, Ροσάλες.

Βόλος: Σιαμπάνης – Μύγας, Καλογερόπουλος, Ασλανίδης, Κίτσος – Ντε Καμπς, Γκλάβτσιτς – Κόμπα, Μπερτόγλιο, Γκαρσία – Μωραΐτης.

Διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης
Βοηθοί: Αθανάσιος Δέλλιος, Σπήλιος Οικονόμου
4ος: Σταύρος Τσιμεντερίδης
VAR: Χρήστος Βεργέτης
AVAR: Ιορδάνης Απτόσογλου

Trending