Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έδρες που βράζουν οδηγούν στο ταμείο

προγνωστικά

Δυάδα με στήριγμα τους γηπεδούχους έχει ξεχωρίσει από το σημερινό πρόγραμμα ο Αριστοτέλης.

Προγνωστικά: Σεντ Πάουλι – Όσναμπρικ

Καλημέρα φιλαράκια μου. Σιγά-σιγά οδεύουμε προς το τέλος όλων των μεγάλων πρωταθλημάτων και προετοιμαζόμαστε για το Euro που έρχεται. Σήμερα Κυριακή έχουμε ένα κουπόνι τεράστιο αλλά με λίγες ομάδες που θέλουν το τρίποντο για τους δικούς τους λόγους. Ψάξαμε πολύ και καταλήξαμε στις δύο καλύτερες επιλογές για τα σημερινά προγνωστικά.

Το πρώτο παιχνίδι είναι από την Β’ Γερμανίας, με την Σεντ Πάουλι υποδέχεται την ήδη υποβιβασμένη Όσναμπρικ. Οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που θέλουν το τρίποντο αφού με την νίκη εξασφαλίζουν και μαθηματικά την άνοδο στην πρώτη κατηγορία, ενώ θα χτυπήσουν και την πρώτη θέση για το γόητρο. Ο άσος από μόνος του πληρώνει λίγο και έτσι κολλήσαμε μαζί το over 2.5 γκολ το οποίο πληρώνει 1.57.

Προγνωστικά στο Μπέτις – Αλμερία

Το δεύτερο παιχνίδι είναι από την La Liga. Η Μπέτις υποδέχεται την Αλμερία. Ένα ανάλογο σκηνικό έχουμε και εδώ, καθώς η Αλμερία έχει πέσει ήδη κατηγορία και η Μπέτις κυνηγάει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι γηπεδούχοι μπορούν να πάρουν τη νίκη και μάλιστα με πάνω από ένα γκολ διαφορά. Έτσι επιλέγουμε τον άσο και over 1,5 γκολ το οποίο πληρώνει 1.53.

Αυτή είναι η δυάδα μας για σήμερα και πληρώνει συνολικά 2.40. Θα την ποντάρουμε όπως πάντα με 20 μονάδες.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Δυάδα απόδοσης 2.40
14:30

Σεντ Πάουλι – Όσναμπρικ

1 & over 2,5

1.57
22:00

Μπέτις – Αλμερία

1 & over 1,5

1.53
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending