Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μπορεί ο Μπόλονι στο 2.25

προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος γράφει για Ιταλία και Γαλλία σε δύο σημεία κινήτρου στο 2.25.

Προγνωστικά: Ψάχνουν τα γκολ στη Γένοβα

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Κυριακής με σημεία κινήτρου, αξία σε σχετικά μεγάλες αποδόσεις για τα δεδομένα της εποχής και προγνωστικά από Ιταλία και Γαλλία. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας.

Ξεκίνημα με το Τζένοα – Σασουόλο. Ο ορισμός της αναμέτρησης του μονόπλευρου ενδιαφέροντος και κινήτρου με τους φιλοξενούμενους να διεκδικούν τις όποιες ελπίδες για παραμονή έχουν. Από την άλλη οι γηπεδούχοι είναι σε άνετη θέση, εξασφάλισαν με άνετο τρόπο την παραμονή και θέλουν όσο μπορούν εντός έδρας να διασκεδάζουν το κοινό τους. Η αλήθεια είναι πως το γήπεδο τους, το “Μαράσι” είναι ένα από τα πλέον δύσκολα γήπεδα στην Ιταλία ενώ όπως είδαμε από το ματς κόντρα στη Κάλιαρι δεν πρόκειται να χαριστούν σε κανέναν. Για την κάκιστη αμυντική συμπεριφορά της Σασουόλο δεν αξίζει το ποντάρισμα επάνω της. Εξάλλου ούτε φανέλα διαθέτει και η νίκη απέναντι στην Ίντερ περισσότερο… θέμα συγκυρίας ήταν οπότε αξίζει το over 2,5 σε απόδοση 1.95.

Προγνωστικά: Να κερδίσει τους γείτονες

Συνέχεια με Γαλλία και την αναμέτρηση ανάμεσα σε Στρασβούργο και Μετς. Οι φιλοξενούμενοι καίγονται καθώς τη στιγμή αυτή βρίσκονται στη θέση που οδηγεί στα μπαράζ για να παραμείνουν στη κατηγορία ενώ είναι στο +3 από την προτελευταία Λοριάν που υποβιβάζεται και στο -3 από την Χάβρη που σώζεται. Ψάχνουν λοιπόν πάση θυσία το τρίποντο απέναντι σε μία τελείως αδιάφορη ομάδα εκτός έδρας. Το σύνολο του Πατρίκ Βιεϊρά μπόρεσε να σώσει τη κατηγορία και πλέον έχει αρχίσει τον σχεδιασμό της νέας σεζόν χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα κατέβει αδιάφορο και χωρίς κίνητρο.

Παρόλα αυτά… ο Λάζλο Μπολόνι με τα στραβά και τα άσχημα του είναι ένας αρκετά έμπειρος προπονητής και μπορεί να οδηγήσει στη Μετς σε ένα τρίποντο όπως έκανε στις έδρες της Ναντ και της Χάβρης πρόσφατα. Το διπλό dnb στο 2.25 αξίζει.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση!

Μονό
16:00

Τζένοα – Σασουόλο

Over 2,5

1.95
BET: 25 units
Μονό
22:00

Στρασβούργο – Μετς

2 dnb

2.25
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending