Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μάντσεστερ Σίτι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από την εξ αναβολής αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Premier League.

ΤΟΤΕΝΑΜ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά από την αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τρίτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • Tottenham Hotspur Stadium (62.850), Λονδίνο.
  • Διαιτητής: Κρις Κάβανα.
  • Πρώτος γύρος: Mάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ 3-3.
  • Κύπελλο: Τότεναμ – Mάντσεστερ Σίτι 0-1.
  • Το No/goal έχει επιβεβαιωθεί επτά φορές στις τελευταίες δέκα μεταξύ τους αναμετρήσεις.
  • Το under 2/5 έχει επιβεβαιωθεί οκτώ φορές στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις με την Τότεναμ γηπεδούχο.

Ρεπορτάζ Τότεναμ

Η Τότεναμ αν και δυσκολεύτηκε, κατάφερε να πάρει το «τρίποντο» στην έδρα της κόντρα στην Μπέρνλι, επικρατώντας με 2-1 και τώρα στρέφει την προσοχή της στο σπουδαίο ματς με τη Σίτι, από το οποίο μπορεί να αποκομίσει μέχρι και… εισιτήριο για το Champions League της νέας χρονιάς. Οι «σπερς» έχουν 63 βαθμούς και με νίκη, μειώνουν στο ελάχιστο την απόστασή τους από την τέταρτη Άστον Βίλα, βάζοντας παράλληλα… φωτιά στο πρωτάθλημα για την κατάκτησή του. Στο προηγούμενο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, η ομάδα του Ποστέκογλου βρέθηκε… μακριά από τον καλό εαυτό της, ωστόσο τώρα έχει «κυκλώσει» το ματς αυτό με… φόντο τα αστέρια.

Stat attack: Έχει δεχθεί τουλάχιστον ένα τέρμα στα εννιά από τα τελευταία δέκα παιχνίδια της.

Απουσίες: Εκτός έχουν τεθεί οι Ντέιβις, Φόρστερ, Ριτσάρλισον, Ουντότζι, Βέρνερ και Σόλομον.

Πιθανή ενδεκάδα: Βικάριο, Πόρο, Ρομέρο, Βαν ντε Βεν, Έμερσον, Μπισουμά, Μπεντακούρ, Κολουσέφσκι, Μάντισον, Τζόνσον, Σον.

Ρεπορτάζ Μάντσεστερ Σίτι

Αφού αποκλείστηκε… νωρίς στο Champions League, η Μάντσεστερ Σίτι πλέον… φουλάρει για την κατάκτηση ξανά του πρωταθλήματος. Στο πρόσφατο ματς τους, οι «πολίτες» επιβλήθηκαν άνετα στην έδρα της Φούλαμ με το εμφατικό 4-0 και έχοντας ένα ματς λιγότερο, απέχουν μόλις ένα βαθμό από την κορυφή της βαθμολογίας με 85 βαθμούς. Το σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα χρειάζεται διακαώς το τρίποντο και όπως όλα δείχνουν, θα είναι πλήρες για να το καταφέρει.

Stat attack: Έχει δεχθεί μόλις δυο γκολ στα τελευταία έξι παιχνίδια της επί αγγλικού εδάφους.

Απουσίες: Ο Ακέ θα είναι ο μοναδικός που θα απουσιάζει για τους «πολίτες» λόγω τραυματισμού.

Πιθανή ενδεκάδα: Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Ντίας, Γκβάρντιολ, Σίλβα, Ρόδρι, Ντε Μπρόινε, Ντοκού, Χάαλαντ, Φόντεν

Τότεναμ - Μάντσεστερ Σίτι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά

Με… φόντο το πρωτάθλημα, η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να περάσει από το Λονδίνο με το «τρίποντο» και για αυτό θα χρειαστεί τη δημιουργία του κέντρου της, με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να είναι σε… ετοιμότητα. Εφόσον οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα «πιάσουν» ρυθμό, τότε η νίκη θεωρείται… μονόδρομος για τους «πολίτες». Εμείς θα στηρίξουμε το διπλό με -1,5 ασιατικό χάντικαπ, συνδυαστικά με το να σκοράρει ο Χάαλαντ στο 2.30 του Pamestoixima.gr.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση!

Περισσότερα

Click to comment

Trending