Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΑΕΚ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από την καθοριστική για την έκβαση του πρωταθλήματος αναμέτρηση στο «Γ. Καραϊσκάκης».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – ΑΕΚ προγνωστικά από την αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (33.296), Πειραιάς.
  • Διαιτητής: Τομπίας Στίλερ.
  • Πρώτος γύρος: ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-0.
  • Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος: ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-1, Ολυμπιακός – ΑΕΚ 1-2.
  • Η ΑΕΚ έχει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες απέναντι στον Ολυμπιακό.
  • Εκτός έδρας η ΑΕΚ είναι αήττητη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό.
  • Σε τρία από τα τελευταία τέσσερα μεταξύ τους ματς επιβεβαιώθηκε το under 2,5.

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Η ήττα με 2-0 στην «Τούμπα» έβαλε τέλος σε οποιαδήποτε ρεαλιστική ελπίδα του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα. Μετά την επική πρόκριση επί της Άστον Βίλα, οι παίκτες των «ερυθρολεύκων» δεν κατάφεραν να κάνουν μια ανάλογου επιπέδου εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ένα γκολ ανά ημίχρονο από τους Τάισον (26’) και Ζίβκοβιτς (65’) έδωσε το τρίποντο στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, αφήνοντας τον Ολυμπιακό στην τέταρτη θέση με 70 βαθμούς και στο -5 από την κορυφή.

Stat attack: Το over 2,5 επιβεβαιώθηκε σε όλα τα εντός έδρας ματς πρωταθλήματος εκτός από την πρώτη αγωνιστική.

Απουσίες: Τιμωρημένος λόγω καρτών ο Ρέτσος, ενώ οι Ορτέγκα και Ρίτσαρντς είναι αμφίβολοι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τζολάκης – Ροντινέι, Βέζο, Κάρμο, Κίνι – Έσε, Ιμπόρα, Τσικίνιο – Ποντένσε, Φορτούνης, Ελ Κααμπί.

Ρεπορτάζ ΑΕΚ

Έχασε μεγάλη ευκαιρία να «αγκαλιάσει» τον τίτλο στη Θεσσαλονίκη, στο ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ. Παρότι έμεινε πίσω στο σκορ στο 3ο λεπτό, βρήκε άμεσα αντίδραση με τον Πινέδα (9’). Ενώ το παιχνίδι οδηγούνταν στην ισοπαλία, ο Βίντα έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 75’, με την ΑΕΚ να βρίσκεται πολύ κοντά σε μια νίκη που θα την έχριζε σχεδόν πρωταθλήτρια. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ όχι μόνο ισοφάρισε στο 81’, αλλά τελικά έκανε και την ανατροπή στο 90’ για να επικρατήσει με 3-2. Η ομάδα του Αλμέιδα εξακολουθεί να έχει στα χέρια της την κατάσταση και με δύο νίκες κόντρα σε Ολυμπιακό και Λαμία θα στεφθεί πρωταθλήτρια, ειδάλλως θα χρειαστεί ένα «δώρο» από Παναθηναϊκό ή Άρη, που αντιμετωπίζουν τον «δικέφαλο του βορρά».

Stat attack: Στα τελευταία έξι εκτός έδρας παιχνίδια της επιβεβαιώθηκε το over 2,5.

Απουσίες: Μοναδική απουσία αυτή του Πάολο Φερνάντες.

Πιθανή ενδεκάδα (4-1-3-2): Αθανασιάδης – Ρότα, Μουκουντί, Βίντα, Χατζισαφί – Σιμάνσκι – Ελίασον, Γιόνσον, Πινέδα – Λ. Γκαρσία, Τσούμπερ.

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ολυμπιακός – ΑΕΚ προγνωστικά

Ματς τεράστιας σημασίας και για τις δύο ομάδες, κυρίως όμως για την ΑΕΚ που θέλει να πάει στην τελευταία αγωνιστική ως πρωτοπόρος και να «κλειδώσει» κόντρα στη Λαμία το πρωτάθλημα. Κι ο Ολυμπιακός βέβαια θέλει να αποφύγει την τέταρτη θέση ώστε να πάρει σίγουρα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι μεταξύ τους αναμετρήσεις, ειδικά στο «Καραϊσκάκης», έχουν συνήθως γκολ και μάλιστα εκατέρωθεν. Γι’ αυτό θα πάμε με το goal/goal & over 2,5 στο 1.88 του Pamestoixima.gr.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση!

Περισσότερα

Click to comment

Trending