Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η στέψη και τo 19.00

Προγνωστικά σε όλες τις αναμετρήσεις της Stoiximan Super League από τον Παναγιώτη Μαυρόπουλο, με πληθώρα επιλογών και fun bet έως 19.00.

Προγνωστικά: Οι αδιάφοροι βγάζουν 17.00

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες.  Προτελευταία στροφή στα play offs της Stoiximan Super League με τρεις αναμετρήσεις, οι οποίες θα μονοπωλήσουν στα προγνωστικά μας.

Πρώτο ματς της ημέρας, αυτό στη Λαμία. Η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Άρη και θα παίξει για την τιμή της, απελευθερωμένη, με σκοπό να πετύχει την πρώτη της νίκη. Ο Άρης πλέον κοιτάει όλο και περισσότερο προς τον τελικό του Κυπέλλου, τελευταίες δοκιμές του Άκη Μάντζιου, καθώς ακολουθεί και το πάντα ειδικών συνθηκών ντέρμπι, με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή.

Πολύ πιθανό να δούμε ανοιχτό παιχνίδι, καθώς δεν υπάρχει κάποια σκοπιμότητα. Το αμφίτερμα συνδυαστικά με το over 2,5 προσφέρεται στο 2.25 στη Stoiximan. Για fun bet το 2-2 ακριβές σκορ στο 17.00 μου αρέσει αρκετά.

Τα σερί σπάνε

Περνάμε στο ΠΑΟΚΠαναθηναϊκός. Μεγάλη νίκη για το «δικέφαλο του βορρά» με 2-0 απέναντι στον Ολυμπιακό. Με αυτή την νίκη εξασφάλισε το ευρωπαϊκό εισιτήριο και πλέον συνεχίζει ολοταχώς για τον τίτλο. Ο Παναθηναϊκός φαίνεται να περνάει κρίση. Η ήττα από τον Άρη με 0-1 έφερε περισσότερη εσωστρέφεια στην ομάδα, ιδίως με το σκηνικό που έγινε έξω από το γήπεδο και είναι σαφέστατα κατακριτέο.

Μεγάλη η αλλαγή στις αποδόσεις από την Κυριακή το βράδυ και έπειτα. Ο άσος έχει πτωτική τάση, ωστόσο παρά το κίνητρο του ΠΑΟΚ και τις απουσίες των «πρασίνων» το 1.65 δεν υπάρχει σαν απόδοση. Όλα τα σερί σπάνε, αξίζει να ρισκάρουμε στο Χ2.

Στέψη από σήμερα

Κλείνουμε με το ΟλυμπιακόςΑΕΚ. Επηρεασμένοι φάνηκαν οι γηπεδούχοι στην Τούμπα μετά την μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκριση, ηττήθηκαν σχετικά εύκολα 2-0 από τον ΠΑΟΚ και χάνουν οριστικά το τρένο του πρωταθλήματος. Βρίσκονται στον τελικό του Conference League, ωστόσο δεν γίνεται να υπάρξει εφησυχασμός καθώς η τέταρτη θέση παίζεται ακόμα. Η ΑΕΚ μετά την ήττα με 3-2 στην Τούμπα μπήκε σε περιπέτειες, όμως ακόμα εξαρτώνται όλα από αυτήν. Είχε πολύ χρόνο να προετοιμαστεί για το σημερινό παιχνίδι και τι καλύτερο από το να κάνει φιέστα στην έδρα του Ολυμπιακού, ο οποίος θα παίξει τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης στην δική της έδρα.

Μεγάλη ευκαιρία για την ξεκούραστη Ένωση να πάρει την νίκη και να στεφτεί πρωταθλήτρια. Ο Ολυμπιακός σίγουρα έχει κίνητρο, στο γεμάτο γήπεδό του και με τον ενθουσιασμό του κόσμου να είναι βοηθητικός. Ωστόσο θεωρώ πως η ΑΕΚ αυτό το διάστημα, είναι πιο συγκεντρωμένη στο στόχο της. Επιλέγω το διπλό στο 2.47. Fun bet να πάρουν και οι δύο ομάδες κόκκινη κάρτα στον αγώνα. Πολύ πιθανό να δούμε εντάσεις.

Τρελή προσφορά* εγγραφής!

Περισσότερα

Click to comment

Trending