Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

(Της) Το κόβει ή (της) το δίνει;

μελετημένα προγνωστικά

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ. Της κόβει ή της δίνει το πρωτάθλημα απόψε; Ο FIdel έχει τις απαντήσεις.

Μελετημένα προγνωστικά

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Προτελευταία αγωνιστική για τα play off της Stoiximan Super League. Απόψε θα ξέρουμε τον πρωταθλητή; Μπορεί και ναι, μπορεί και όχι. Θα πάρουμε την απάντησή μας πρωτίστως από το Ολυμπιακός – ΑΕΚ και σε περίπτωση που δεν κερδίζει η Ένωση, από το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός. Είδωμεν… Προς ώρας έχουμε μελετημένα προγνωστικά.

Με την αναμέτρηση στον Πειραιά θα ασχοληθώ. Ο Μεντιλιμπάρ ξεκούρασε ποδοσφαιριστές στην Τούμπα και ηττήθηκε με κατεβασμένα τα χέρια με 2-0 από τον ΠΑΟΚ. Όμως, γι’ απόψε είναι ξεκούραστοι οι Ιμπόρα, Ποντένσε, Φορτούνης και Ελ Κααμπί. Ερωτηματικό βέβαια ο παρτενέρ του Κάρμο, καθώς θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας ο Ρέτσος.

Η ΑΕΚ θα είναι φρέσκια, κάτι που της δίνει τη δυνατότητα να πρεσάρει ψηλά τον Ολυμπιακό για τουλάχιστον ένα ημίχρονο. Εάν το εκμεταλλευτεί, θα πάρει και το παιχνίδι. Διαφορετικά και εφόσον δεν σπάσει το build up του Ολυμπιακού, θα αντιμετωπίσει προβλήματα. Εκτός ο Ρότα για την Ένωση.

Εκτιμώ πως η αναμέτρηση εκκινεί από το goal/goal, λόγω των δύο εξαιρετικών επιθέσεων. Από εκεί και πέρα, εκτιμώ πως και ο Ελ Κααμπί θα έχει μία προσπάθεια στην εστία, όντας φρέσκος και σε εξαιρετική φόρμα, μετρώντας πέντε γκολ σε δύο παιχνίδια με την Άστον Βίλα. Διπλασιάζει το goal/goal με μία τελική στον στόχο του Ελ Κααμπί.

Τρελή προσφορά* εγγραφής!

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα μελετημένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Combo
20:00

Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Goal/goal & Ελ Κααμπί over 0,5 σουτ στο τέρμα

2.00
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending