Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Υπερδιπλασιάζουμε σε Φάληρο και Μπράιτον

Υπερδιπλασιάζουμε σε Φάληρο και Μπράιτον

Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος δίνει τα δικά του προγνωστικά από το κουπόνι της Τετάρτης σε Ελλάδα και Αγγλία.

Προγνωστικά: Τα νούμερα… βγαίνουν

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Τετάρτης με αρκετά πράγματα και δύο επιλογές πραγματικά… φωτιά! Πάμε να δούμε άμεσα τα προγνωστικά μας σε Ελλάδα και Αγγλία.

Ξεκινάμε με το ΟλυμπιακόςΑΕΚ. Ένα ματς με μεγάλο ενδιαφέρον που ουσιαστικά κρίνει το πρωτάθλημα πλέον αφού το αποτέλεσμά του ενδέχεται να κρίνει τη μοίρα του φετινού πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» αποχαιρέτησαν και μαθηματικά το πρωτάθλημα αφού ηττήθηκαν στην Τούμπα και πλέον ρίχνουν το βάρος στην Ευρώπη και τον μεγάλο τελικό με τη Φιορεντίνα. Έβγαλε κούραση στην Τούμπα ο Ολυμπιακός και έκανε μπολικά λάθη στο κέντρο που του κόστισαν. Ωστόσο βαθμολογικά υπάρχει ενδιαφέρον αφού με νίκη παραμένει ζωντανός για την τρίτη θέση και μπορεί να έχει εξασφαλίσει την Ευρώπη από τώρα και να μην περιμένει το μεγάλο ματς της 29ης Μαΐου. Από την άλλη, η ομάδα του Αλμέιδα είχε τρεις εβδομάδες να ξεκουραστεί και να περιμένει αυτή την σπουδαία αναμέτρηση. Το διπλό τελειώνει το πρωτάθλημα ενώ με άλλο αποτέλεσμα θα γίνει χαμός την τελευταία αγωνιστική, ενώ αξίζει να τονιστεί πως η Ένωση έχει και την ισοβαθμία.

Το ματς έχει προοπτικές να ανοίξει αφού αναμένεται η ένταση είναι μεγάλη. Η ΑΕΚ προέρχεται από δύο σερί διπλά στο «Καραϊσκάκης» και να γίνει τρίτο τέτοιο αποτέλεσμα το κόβω δύσκολο. Ωστόσο η ΑΕΚ παίζει ψηλά και χτυπάει τα ματς έτσι με το πρέσινγκ της. Ο Ολυμπιακός θα βρει χώρους να δημιουργήσει ευκαιρίες και οι οver 4,5 προσπάθειες στην εστία στο 2.25 αξίζουν. Στα πέντε τελευταία ματς έκανε στα δύο δώδεκα και έντεκα σουτ στο τέρμα, στο άλλο πέντε και στα άλλα δύο τέσσερα. Νομίζω η ορμή του γηπέδου και ο τρόπος που παίζει ο Ολυμπιακός θα βγάλουν πέντε.

Προγνωστικά: Έχει βρει ρυθμό

Συνέχεια με το ΜπράιτονΤσέλσι. Ένα ματς με μονόπλευρο ενδιαφέρον και που έχει μπόλικο background. Οι γηπεδούχοι έχασαν την ευρωπαϊκή έξοδο και οι πρώτες κακές φωνές για τον Ντε Ζέρμπι είναι εδώ. Αρκετοί τονίζουν μάλιστα πως δεν πρέπει να συνεχίσει στην Αγγλία και οι «γλάροι» βρίσκονται σε κρίση. Παρόλα αυτά, με την Νιούκαστλ πήρε αποτέλεσμα, κέρδισε και την Άστον Βίλα βγάζοντας αντίδραση. Από την άλλη στην Τσέλσι γίνεται το αντίθετο. Εκεί που όλα έδειχναν πως ο Ποτσετίνο θα φύγει, έχει γυρίσει την κατάσταση και η ομάδα με 2/2 βγαίνει Ευρώπη. Η αλήθεια είναι πως η ανατροπή στη Νότινγχαμ έδειξε πως η ομάδα έχει επιτέλους αρχές και μπορεί να κάνει ένα ακόμα σπουδαίο διπλό.

Η Τσέλσι με την επιστροφή του Ρις Τζέιμς ανεβαίνει επίπεδο και η Μπράιτον δέχεται πανεύκολα γκολ. Το διπλό θα πάρει το ποντάρισμα του στο 2.00.

Νέα τριπλή προσφορά γνωριμίας* αποκλειστικά για εσένα

Μονό
20:00

Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Ολυμπιακός over 4,5 προσπάθειες στην εστία

2.25
BET: 25 units
Μονό
22:00

Μπράιτον – Τσέλσι

2

2.02
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending