Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Εξελίξεις στα διοικητικά

Ξεκαθαρίζει άμεσα το τοπίο στην Βολιώτικη ΠΑΕ και ξεκινά ο μεταγραφικός σχεδιασμός

Εξελίξεις αναμένονται στα διοικητικά της ΠΑΕ Βόλος, που στην πιο δύσκολη χρονιά της – θα ερχόταν κι αυτή – έδειξε… χαρακτήρα και κατάφερε να μείνει στην κατηγορία!

Ο Βόλος δεν τα παράτησε, αγωνίστηκε νικώντας “φίλους” και “εχθρούς”, προσπερνώντας  ήττες και στα δικαστήρια και τελικά ήταν αυτός που στην ουσία δικαιώθηκε.

Δεν το λες και λίγο, για μία ομάδα που πολλοί την θεωρούσαν (ακόμα κάποιοι επιμένουν βέβαια) “φωτοβολίδα” και ένα καπρίτσιο του Αχιλλέα Μπέου.

Ο Βόλος όμως ήρθε για να μείνει στο Ελληνικό ποδοσφαιρικό στερέωμα και να κάνει ότι δεν έκαναν οι δύο άλλες ιστορικές ομάδες της πόλης!

Δεν είναι υπερβολή αυτό…

Η διοικητική σταθερότητα όμως είναι απαραίτητη για κάτι τέτοιο. Κάτι που πάντα είχε, όμως σύμφωνα με την τελευταία σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ τώρα δεν έχει, από την στιγμή που οι μέτοχοι αλλά και ο ίδιος ο εμπνευστής της ιδέας για μία πανίσχυρη ομάδα της πόλης, επιμένουν (;;;) στο να αλλάξει σελίδα η ΠΑΕ.

Θα γίνει κάτι τέτοιο;

Μήπως ο ίδιος ο Αχιλλέας Μπέος θα πρέπει να βάλει κάτω τα πράγματα και να αναθεωρήσει;

Είναι κρίμα για την ίδια την πόλη (όπως και για τον ίδιο) να καταστραφεί αυτό το ωραίο που συμβαίνει στην Μαγνησία, την στιγμή που δίπλα μας, μία ομάδα με πρωτάθλημα και Κύπελα, με ευρωπαϊκές παρουσίες και επιτυχίες, βολοδέρνει στα αχαρτογράφητα νερά της Β΄ Εθνικής.

Μήπως λοιπόν ο Αχιλλέας Μπέος πρέπει να το ξανασκεφτεί και να μην γκρεμίσει ότι με κόπο και αγώνες έχτισε;

Πληροφορίες λένε πως ήδη δέχεται πιέσεις (και από τον απλό φίλαθλο κόσμο) να συνεχιστεί αυτή η μεγάλη προσπάθεια…

Πάντως ότι είναι να γίνει, πρέπει να γίνει άμεσα, έτσι ώστε να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς, που σίγουρα θα είναι ακόμα πιο ανταγωνιστική.

Και τα ζητήματα είναι όλα ανοιχτά, ξεκινώντας φυσικά από το θέμα του Χρήστου Κόντη. Πρώτο και καλύτερο.

Το ότι τέλος του μήνα υπάρχουν οι δοκιμές των νεαρών για την στελέχωση των τμημάτων υποδομής (είναι πλέον περιζήτητες!!!) είναι ένα θετικό οπωσδήποτε δείγμα.

Και κάτι τελευταίο: Δεν είναι απίθανο να δούμε τον Αχιλλέα Μπέο πρόεδρο της Λίγκας!

 

 

Trending