Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Βαλένθια: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Βαλένθια: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα στο κρίσιμο ματς για την 7η θέση του ισπανικού πρωταθλήματος.

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Βαλένθια προγνωστικά από την αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Ανοέτα» (39.313), Σαν Σεμπαστιάν.
  • Διαιτητής: Θέσαρ Σότο Γκράντο.
  • Πρώτος γύρος: Βαλένθια – Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-1.
  • Τέσσερα από τα τελευταία έξι μεταξύ τους ματς έληξαν ισόπαλα, με καθεμία από τις δύο ομάδες να παίρνει μία νίκη σε αυτό το διάστημα.
  • Η Βαλένθια έχει απολογισμό 3-2-1 στα τελευταία έξι εκτός έδρας ματς με την Σοσιεδάδ.
  • Στα τελευταία πέντε, και σε εννιά από τα τελευταία έντεκα μεταξύ τους παιχνίδια, σημειώθηκαν under 2,5 γκολ.

Ρεπορτάζ Ρεάλ Σοσιεδάδ

Παρουσίασε ανταγωνιστικό πρόσωπο στο «Μονζουίκ» όμως δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα στην έδρα της Μπαρτσελόνα, χάνοντας τελικά με 2-0. Η Σοσιεδάδ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι όμως σιγά-σιγά άρχισε να δέχεται πίεση από τους «μπλαουγκράνα» και τελικά βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ του Γιαμάλ στο 40’. Δεν παρουσίασε την απαιτούμενη βελτίωση στο δεύτερο ημίχρονο και με εξαίρεση τη μεγάλη ευκαιρία του Μέντεθ στο 67’, απείλησε ελάχιστα. Στις καθυστερήσεις η Μπάρτσα κέρδισε πέναλτι και με εύστοχη εκτέλεση του Ραφίνια (90+3’) καθάρισε το ματς. Οι Βάσκοι παρέμειναν στην 7η θέση με 54 βαθμοί, απέχοντας έναν βαθμό από την 6η Μπέτις.

Stat attack: Σε έξι από τα τελευταία επτά ματς της επιβεβαιώθηκε το under 2,5.

Απουσίες: Σίγουρα εκτός οι Θουμπελδία, Μουνιόθ, Μερκελάνθ, Γκαλάν και Φερνάντεθ, ενώ ο Θουμπιμέντι είναι αμφίβολος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Ρεμίρο – Τραορέ, Λε Νορμάντ, Πατσέκο, Τίρνεϊ – Μέντεθ, Τουριέντες, Μερίνο, Ογιαρθάμπαλ – Α. Σίλβα, Μπέκερ.

Ρεπορτάζ Βαλένθια

Για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική η Βαλένθια δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο και έχασε την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά από τις ευρωπαϊκές θέσεις. Σε ένα ισορροπημένο ματς κόντρα στην σχετικά αδιάφορη Βαγεκάνο, οι «νυχτερίδες» παραχώρησαν λευκή ισοπαλία και έφτασαν τους 48 βαθμούς. Παραμένουν στην 9η θέση με διαφορά τριών βαθμών από την όγδοη Βιγιαρεάλ και χρειάζονται 2/2 νίκες, 2/2 ήττες της Σοσιεδάδ και 2/2 γκέλες της Βιγιαρεάλ για να πάρουν την έβδομη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Conference League.

Stat attack: Σε πέντε από τα τελευταία έξι εκτός έδρας ματς της επιβεβαιώθηκε το no goal & under 2,5.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι Ντιακαμπί, Ντόμενεκ, Πέρεθ και Βάθκεθ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μαμαρντασβίλι – Κορέια, Μοσκέρα, Εζκατσάρ, Γκαγιά – Γκέρα, Πεπέλου – Κανός, Λόπεθ, Πέτερ – Ντούρο.

Ρεάλ Σοσιεδάδ - Βαλένθια: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Βαλένθια προγνωστικά

Αμφότερες έχουν βαθμολογικό κίνητρο απόψε, όμως στην πραγματικότητα μόνο οι γηπεδούχοι μπορούν να ελπίζουν για την έξοδο στην Ευρώπη. Με βάση και την εικόνα των φιλοξενούμενων στο φινάλε της σεζόν, δύσκολα η Σοσιεδάδ θα μείνει χωρίς βαθμό στο γήπεδό της. Θα πάρουμε το combo 1Χ & under 2,5 στο 1.85 του Pamestoixima.gr.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση!

Περισσότερα

Click to comment

Trending