Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ημιτελικά στην Ρώμη και στο βάθος «10άρι»

Προγνωστικά τένις

Προγνωστικά τένις από την φάση των ημιτελικών στην Ρώμη και μακροχρόνιο στο Roland Garros από τον Λάμπρο Μακράκη

Προγνωστικά τένις: Τώρα είναι η ευκαιρία του

Καλημέρα στους αναγνώστες του koubanezos.gr. Στην προηγούμενη στήλη επαληθεύτηκαν και οι δύο επιλογές στα προγνωστικά τένις. Σήμερα πάμε ξανά με τένις στον πρώτο ημιτελικό της Ρώμης, αλλά και ένα μακροχρόνιο για το επερχόμενο Roland Garros.

Πρώτη φορά στην καριέρα του σε ημιτελικό τόσο μεγάλου τουρνουά ο Αλεχάντρο Ταμπίλο (Νο32) αντιμετωπίζει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Νο5). Εξαιρετικό τουρνουά κάνουν και οι δύο, μην έχοντας χάσει σετ ακόμα σε παιχνίδι. Ο Χιλιανός ο Ταμπίλο είναι η έκπληξη της διοργάνωσης φυσικά. Έχει παίξει πολύ καλό τένις, αποκλείοντας και τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο πέρασμά του. Ο Ζβέρεφ δεν είχε δύσκολο ταμπλό είναι η αλήθεια μέχρι να αντιμετωπίσει στον προηγούμενο γύρο τον ανεβασμένο Φριτζ. Δεν αντιμετώπισε μεγάλες δυσκολίες ούτε σε αυτό το ματς. Δικαίως ξεκινάει ως το μεγάλο φαβορί, αλλά δεν περιμένω τόσο εύκολη επικράτηση. Ο Ταμπίλο έχει «ξεχάσει» να χάνει και μετράει οκτώ σερί νίκες.

Δεν αποκλείω την έκπληξη, αλλά θα πάω πιο «συντηρητικά». Το πρώτο σετ θα είναι καθοριστικό για τον Χιλιανό, αφού πολύ δύσκολα γυρνάει μετά. Και οι δύο σερβίρουν καλά και θεωρώ πως θα πάμε «βαθιά» στο σετ. Θα αγοράσω το over 4,5 κερδισμένα games για τον Ταμπίλο στο πρώτο σετ σε απόδοση 1.95 στην Stoiximan.

Θα κλείσω τα προγνωστικά τένις με ένα μίνι-μακροχρόνιο από το Roland Garros που ξεκινάει σε κάτι παραπάνω από μία εβδομάδα. Θα αγοράσω τον Στέφανο Τσιτσιπά για νικητή του συγκεκριμένου τουρνουά σε απόδοση 10.00 στην Stoiximan και εξηγώ.

Ο Έλληνας πραγματοποιεί εξαιρετική χωμάτινη σεζόν. Τίτλος στο Μόντε Κάρλο, τελικός στην Βαρκελώνη και φαβορί για κατάκτηση και στην Ρώμη στο «1000αρι» που διεξάγεται τώρα. Οι άμεσοι αντίπαλοί του δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Σίνερ και Αλκαράζ θα έρθουν ανέτοιμοι και χωρίς ρυθμό μετά τα προβλήματα τραυματισμών που είχαν. Ο Ντζόκοβιτς είναι «ρομπότ», αλλά τα χρόνια δεν μπορούν να κρυφτούν . Ο Ράφα Ναδάλ πάει για το αντίο και όχι για τον τίτλο και οι Ζβέρεφ και Ρουντ είναι στα μέτρα του Τσιτσιπά. Ήδη έχει πτωτικές τάσεις το 10.00, γι’ αυτό το παίρνουμε από τώρα.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Μονό
16:30

Αλεχάντρο Ταμπίλο – Αλεξάντερ Ζβέρεφ

Ταμπίλο over 4,5 κερδισμένα games στο 1ο σετ

1.95
BET: 25 units
Μακροχρόνιο

Νικητής Roland Garros 2024

Στέφανος Τσιτσιπάς

10.00
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending