Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Νάπολι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Φιορεντίνα – Νάπολι: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 37ης αγωνιστικής της Serie A.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΝΑΠΟΛΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Φιορεντίνα – Νάπολι προγνωστικά από την αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Παρασκευής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Αρτέμιο Φράνκι» (43.147), Φλωρεντία.
  • Διαιτητής: Ματέο Μαρκέτι.
  • Πρώτος γύρος: Νάπολι – Φιορεντίνα 1-3.
  • Στο Supercoppa Italiana: Νάπολι – Φιορεντίνα 3-0.
  • Ισορροπημένα τα αποτελέσματα στα τελευταία έξι μεταξύ τους ματς με δύο νίκες για κάθε ομάδα και δύο ισοπαλίες.
  • Η Νάπολι έχει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία πέντε εκτός έδρας ματς με τη Φιορεντίνα και απολογισμό 8-6-1 στα τελευταία 15.
  • Το over 2,5 επιβεβαιώθηκε σε πέντε από τις τελευταίες επτά αναμετρήσεις τους.

Ρεπορτάζ Φιορεντίνα

Ζορίστηκε αλλά κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μόντσα για να πάρει ένα πολύτιμο τρίποντο στη μάχη της οκτάδας. Ο Τζούριτς άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 9’, με τη Φιορεντίνα να βρίσκει την ισοφάριση στο 32’ με τον Γκονζάλεζ. Αφού κυριάρχησαν στο δεύτερο μέρος, τελικά οι «βιόλα» βρήκαν και δεύτερο γκολ με τον Άρθουρ στο 78’, για να πανηγυρίσουν τη νίκη που τους έφερε στην 8η θέση και τους 53 βαθμούς. Η ομάδα του Ιταλιάνο κατέχει προς στιγμήν το εισιτήριο που θα την οδηγήσει στα προκριματικά του Conference League, απέχοντας δύο βαθμούς από τη Νάπολι που έχει παίξει κι ένα ματς παραπάνω.

Stat attack: Μετρά έξι συνεχόμενα goal/goal σε πρωτάθλημα κι Ευρώπη.

Απουσίες: Ο τραυματίας Σότιλ παραμένει η μοναδική απουσία για τη Φιορεντίνα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Τερατσιάνο – Καγιόντε, Μαρτίνεζ Κουάρτα, Μιλένκοβιτς, Μπιράγκι – Άρθουρ, Μαντραγκόρα – Γκονζάλεζ, Μπαράκ, Καστροβίλι – Ενζολά.

Ρεπορτάζ Νάπολι

Συνέχισε τα αρνητικά αποτελέσματα χάνοντας με 2-0 στην έδρα της από την Μπολόνια, και πλέον βρίσκεται σε δύσκολη θέση όσον αφορά την έξοδο στην Ευρώπη. Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων στο 12’ με τη Νάπολι να κυνηγά δίχως αποτέλεσμα το γκολ που θα τη βάλει ξανά στο ματς. Είχε τις ευκαιρίες της, με κορυφαία το πέναλτι του Πολιτάνο στο 21’, όμως κι εκεί ο γκολκίπερ της Μπολόνια κράτησε ανέπαφη την εστία του. Πλέον, οι «παρτενοπέι» βρίσκονται στο -2 από τη Φιορεντίνα με ματς παραπάνω, οπότε χρειάζονται πάση θυσία τη νίκη σήμερα για να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους.

Stat attack: Μετρά μία νίκη στα τελευταία δέκα ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Απουσίες: Σίγουρα εκτός ο Ζιελίνσκι, ενώ οι Όσιμεν και Λίνστρεμ είναι αμφίβολοι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μέρετ – Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Χ. Ζεσούς, Ολιβέρα – Ανγκισά, Λομπότκα, Καζούστε – Πολιτάνο, Κβαρατσχέλια, Ρασπαντόρι.

Φιορεντίνα - Νάπολι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Φιορεντίνα – Νάπολι προγνωστικά

Στην τελική ευθεία της σεζόν, η Νάπολι έχει σχεδόν ξεχάσει τι σημαίνει νίκη. Ακόμα κι όταν παίζει μπάλα και δημιουργεί φάσεις δεν μπορεί να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Παρά την τρομερή της παράδοση στο «Αρτέμιο Φράνκι» τα τελευταία 15 χρόνια, μοιάζει πολύ δύσκολο το να πάρει το τρίποντο απέναντι στην σκληροτράχηλη Φιορεντίνα. Πάντως μπορεί να εκμεταλλευτεί την ευάλωτη άμυνα των γηπεδούχων για να βρει δίχτυα, οπότε το combo 1Χ & goal/goal στο 2.15 του Pamestoixima.gr είναι ικανοποιητική επιλογή.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση!

Περισσότερα

Click to comment

Trending