Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Νορβηγικά γκολ και combo έως 2.25

Τέσσερις επιλογές από την Eliteserien έχει ξεχωρίσει σήμερα ο Bats.

Προγνωστικά στοιχήματος: Λίλεστρομ – Φρέντρικσταντ

Με τα μεγάλα πρωταθλήματα να οδεύουν προς στο τέλος τους και το καλοκαίρι σιγά-σιγά να πλησιάζει, τα προγνωστικά στοιχήματος θα αρχίσουν να επικεντρώνονται σε σκανδιναβικά πρωταθλήματα. Σήμερα έχουμε φουλ δράση στη Νορβηγία, κι από εκεί προκύπτουν οι προτάσεις της ημέρας.

Ξεκινάμε με το Λίλεστρομ – Φρέντρικσταντ. Η επιβλητική νίκη με 4-1 στην έδρα της Βίκινγκ οδήγησε τους γηπεδούχους από τη ζώνη του υποβιβασμού στην οκτάδα, και πλέον στόχος τους είναι να πλησιάσουν όσο γίνεται την τετράδα. Εκεί βρίσκεται η νεοφώτιστη Φρέντρικσταντ, η οποία έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά την σεζόν. Μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Μπόντο Γκλιμτ μετρά εννιά νίκες και δύο ισοπαλίες σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Κι όλα αυτά παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, μιας και διαθέτει μέχρι στιγμής την τρίτη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Παρόμοια προσέγγιση έχει κι η Λίλεστρομ, επομένως περιμένουμε ένα ανοιχτό ματς με αρκετά γκολ. Αρκετά υψηλό το 1.90 της Bet365 για το over 2,5, οπότε θα το επιλέξουμε.

Προγνωστικά στοιχήματος στο Μόλντε – Σάρπσμποργκ

Τις νίκες θέλει να συνεχίσει η Μόλντε, στην προσπάθειά της αφενός να παραμείνει στην τριάδα κι αφετέρου να παραμείνει κοντά στην κορυφή. Απέναντί της βρίσκει την Σάρπσμποργκ που δεν έχει ξεκινήσει καλά τη χρονιά. Είναι προτελευταία με επτά βαθμούς και πέντε ήττες σε οκτώ αγωνιστικές, ενώ στο τελευταίο της ματς γνώρισε την ταπεινωτική ήττα με 7-1 εντός έδρας από την Χαμ Καμ. Το σημερινό δε μοιάζει με το ματς που θα της δώσει την ευκαιρία να ανακάμψει, αλλά μάλλον ευκαιρία για τους γηπεδούχους να πάρουν τρεις εύκολους βαθμούς. Πάμε με το combo 1 & over 2,5 στο 1.90 της Novibet.

Χαμ Καμ – Μπόντο Γκλιμτ

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Χαμ Καμ κόντρα στην Μπόντο Γκλιμτ. Η πρωτοπόρος και πρωταθλήτρια διέλυσε με 4-0 για να διατηρήσει τα σκήπτρα της στον βαθμολογικό πίνακα, έχοντας παίξει κι ένα ματς λιγότερο από τους διώκτες της. Το σημερινό ματς κρύβει κινδύνους, καθώς οι γηπεδούχοι θα παίξουν με την ψυχολογία στα ύψη μετά την επική νίκη που προαναφέραμε κόντρα στην Σάρπσμποργκ. Έχουν και το κίνητρο να ξεφύγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού, οπότε θα παίξουν -όπως συνηθίζουν άλλωστε- με μεγάλη διάθεση ρίσκου. Σε συνδυασμό με τη δύναμη που έχει επιθετικά η Μπόντο Γκλιμτ, η λογική λέει πως το σκορ θα ξεφύγει. Το over 3,5 στο 2.25 της WinMasters έχει αξία.

Τρόμσο – Ρόζενμποργκ

Κλείνουμε με το τελευταίο ματς της αγωνιστικής, που είναι και το μοναδικό που δε διεξάγεται ταυτόχρονα με τα υπόλοιπα. Η Τρόμσο διανύει μια εφιαλτική σεζόν και χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη απέναντι στη Ρόζενμποργκ. Βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με τρεις βαθμούς, έχοντας παίξει βέβαια ένα αλλά και δύο ματς λιγότερα από ορισμένες ομάδες. Ούτε κι η Ρόζενμποργκ όμως έχει δείξει κάτι εντυπωσιακό μέχρι στιγμής. Ξεκίνησε δυναμικά με τρεις νίκες σε τέσσερις αγωνιστικές, έκτοτε όμως μετρά μόλις έναν βαθμό στις επόμενες τέσσερις. Μπορεί να είναι έβδομη στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά έχει διαφορά μόλις τριών βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού. Είναι ένα ματς που αμφότερες (και κυρίως η Τρόμσο) πρέπει να νικήσουν, οπότε αναπόφευκτα το ματς θα ανοίξει. Αξίζει η επιλογή του over 2,5 στο 1.90 της Bet365.

Νέα τριπλή προσφορά γνωριμίας* αποκλειστικά για εσένα

Περισσότερα

Click to comment

Trending