Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Γιουβέντους: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μπολόνια – Γιουβέντους: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη μάχη της 3ης θέσης του ιταλικού πρωταθλήματος.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Μπολόνια – Γιουβέντους προγνωστικά από την αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Δευτέρας. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Ρενάτο Νταλ’ Άρα» (38.279), Μπολόνια.
  • Διαιτητής: Τζιοβάνι Αϊρόλντι.
  • Πρώτος γύρος: Γιουβέντους – Μπολόνια 1-1.
  • Η Γιουβέντους έχει απολογισμό 18-7-0 στα τελευταία 25 ματς απέναντι στην Μπολόνια.
  • Εκτός έδρας η Γιουβέντους έχει 17 νίκες και έξι ισοπαλίες στα τελευταία 23 ματς με την Μπολόνια, με τελευταία ήττα στις 29/11/1998.
  • Στα τελευταία πέντε μεταξύ τους ματς σημειώθηκαν 2-3 γκολ.

Ρεπορτάζ Μπολόνια

Εξασφάλισε και μαθηματικά την παρουσία της στο Champions League της επόμενης σεζόν, μετά την σπουδαία της νίκη με 2-0 στην έδρα της Νάπολι. Με δύο γρήγορα γκολ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης από τους Εντόι (9’) και Πος (12’) η ομάδα του Μότα πήρε ισχυρό προβάδισμα από νωρίς. Ο Πολιτάνο έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει στο 21’, με τον Ραβάγκλια να τον νικά από τα έντεκα μέτρα και το 0-2 παρέμεινε μέχρι το φινάλε. Στόχος των «ροσομπλού» πλέον η κατάκτηση της τρίτης θέσης.

Stat attack: Σε έξι από τα τελευταία επτά εντός έδρας ματς της επιβεβαιώθηκε το no goal.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι Ζίρκζε, Φέργκιουσον και Σουμαορό.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ραβάγκλια – Πος, Λουκουμί, Καλαφιόρι, Κρίστιανσεν – Έμπισερ, Φρόιλερ, Ουρμπάνσκι – Ορσολίνι, Εντόι, Όντγκαρντ.

Ρεπορτάζ Γιουβέντους

Ούτε κόντρα στην ουραγό και υποβιβασμένη Σαλερνιτάνα κατάφερε να κερδίσει η Γιουβέντους. Μάλιστα, έμεινε πίσω στο σκορ στο 27’ και έπρεπε το ματς να φτάσει στο 90+1’ για να βρει την ισοφάριση με τον Ραμπιό. Όπως και να’χει, η «μεγάλη κυρία» κλείδωσε την πεντάδα και επακόλουθα και την συμμετοχή της στο Champions League του χρόνου. Στο ματς που ακολούθησε κόντρα στην Αταλάντα για τον τελικό του κυπέλλου, η ομάδα του Αλέγκρι πανηγύρισε μεγάλη νίκη με 1-0 και κατέκτησε το τρόπαιο. Ένα γκολ του Καμπιάσο στο 4’ ήταν αρκετό για να της δώσει τον τίτλο, καθώς διαχειρίστηκε άψογα την κατάσταση και κράτησε το προβάδισμα μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Stat attack: Σε εννιά από τα τελευταία έντεκα ματς της επιβεβαιώθηκε το under 2,5.

Απουσίες: Μοναδική απουσία αυτή του Ντε Σίλιο.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Σέζνι – Ντανίλο, Γκάτι, Μπρέμερ – Καμπιάσο, ΜακΚένι, Μιρέτι, Ραμπιό, Κόστιτς – Βλάχοβιτς, Κιέζα.

Μπολόνια - Γιουβέντους: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μπολόνια – Γιουβέντους προγνωστικά

Πρακτικά το ματς δεν έχει μεγάλη σημασία αφού και οι δύο ομάδες πήραν εισιτήριο για το Champions League. Στόχος τους πλέον είναι απλώς να πάρουν την τρίτη θέση, κάτι που εν πολλοίς θα κριθεί στην αποψινή αναμέτρηση. Η τρομερή παράδοση των «μπιανκονέρι» απέναντι στην Μπολόνια μας κρατά μακριά από τον άσο. Αντ’ αυτού, πάμε με το αμφίτερμα στο 1.98 του Pamestoixima.gr.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση!

Περισσότερα

Click to comment

Trending