Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το over οδηγεί στον διπλασιασμό!

Το over οδηγεί στον διπλασιασμό!

Προγνωστικά μπάσκετ αλλά και ανάλυση για το παιχνίδι Μανρέσα – Ουνικάχα Μάλαγα έχει για σήμερα ο Παναγιώτης Γαλάνης.

Προγνωστικά μπάσκετ: Το over… πληρώνει!

Καλημέρα σε όλους. Μετά το κερδισμένο combo από το ματς Μανίσα – Μπεσίκτας, έστω και στο φινάλε, επιστρέφουμε με τον δεύτερο αγώνα της σειράς ανάμεσα στη Μανρέσα και την Ουνικάχα Μάλαγα για τα Playoffs της ACB. Πάμε να δούμε την ανάλυση και το προγνωστικό μας.

Συναρπαστικό ήταν το πρώτο ματς της σειράς, με την Ουνικάχα που τερμάτισε πρώτη στην κανονική περίοδο, να επικρατεί έστω και δύσκολα, με 87-79 επί της Μανρέσα, που τερμάτισε 8η στη regular season για το 1-0 και πλέον θέλει να… καθαρίσει τον αντίπαλό της, για μια θέση στα ημιτελικά των Playoffs του ισπανικού πρωταθλήματος. Κορυφαίος για τους νικητές στο πρώτο παιχνίδι ήταν ο Καλινόσκι με 11 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ ο Κράβις στάθηκε επάξια στο πλευρό του με 10 πόντους και 6 ριμπάουντ. Στον αντίποδα, για τη Μανρέσα διακρίθηκε ο Ρόμπινσον που άγγιξε το double-double με 15 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Οριόλα με 12 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Σαφώς ανώτερη δείχνει η Μάλαγα, η οποία όμως δυσκολεύεται φέτος με τη Μανρέσα, την οποία όμως έχει καταφέρει να την κερδίσει σε τρία ματς που έχουν δώσει μεταξύ τους. Ο ρυθμός είναι γρήγορος όταν αγωνίζονται αυτές οι δυο ομάδες, με τη Μανρέσα μάλιστα στην έδρα της να σκοράρει με 84,3 πόντους μέσο όρο στα τελευταία δέκα ματς στην έδρα της και δέχεται αντίστοιχα 85,5 πόντους ανά ματς. Από την άλλη μεριά, η Ουνικάχα σκοράρει με 86 πόντους ανά ματς εκτός έδρας στα τελευταία δέκα παιχνίδια της, ενώ αντίστοιχα δέχεται περίπου 75 ανά ματς μακριά από το «σπίτι» της.

Το πιο πιθανό είναι να πάρει την πρόκριση η Μάλαγα και να… καθαρίσει τη σειρά, ωστόσο ο ενθουσιασμός και το ταλέντο που διαθέτει για άλλη μία σεζόν η Μανρέσα, ευελπιστούμε πως θα μας οδηγήσουν στο ταμείο. Θα στηρίξουμε το +11,5 στους γηπεδούχους συνδυαστικά με το over 164,5 πόντων στο ματς στο 2.05, καθώς δεν θεωρούμε ότι η Μανρέσα θα «πέσει» χωρίς μάχη.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Combo
21:30

Μανρέσα – Ουνικάχα Μάλαγα

1 (+11,5) & over 164,5

2.05
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending